Informasjonsmøte - PRESSET

Studentmagasinet PRESSET. søker nå nye medlemmer til redaksjonen, og inviterer til et spennende informasjonsmøte onsdag 28. August!

Ny student, og usikker på hva du skal gjøre med tiden din? Interessert i medier, kultur og nyheter? Eller er du bare klar for å bli med Oslos hyggeligste redaksjon?

Møt opp på rom 205 onsdag 28. August, og ta med deg alle vennene dine! PRESSET. trenger din hjelp!

Bildet kan inneholde: tekst, font, logo, produkt, rosa.

PRESSET. er et medierettet nettmagasin drevet av studenter ved Instituttet for Medier og Kommunikasjon på Universitet i Oslo. Alt startet med en ide, en god vennegjeng, et ønske om å skape noe - og etter flere måneder med arbeid og planlegging så PRESSET. dagens lys. Vi har som mål og skape gode, sannferdige journalistiske saker og produksjoner med fokus på nyheter, kultur, film & tv og andre områder innenfor medier. PRESSET. ble skapt etter et ønske om å gjøre noe annerledes enn alle andre og det å skape noe eget.

Publisert 16. aug. 2019 15:27 - Sist endret 16. aug. 2019 15:27