Doktorgrad der du jobber?

Ønsker du nye utfordringer? Er det behov for mer kunnskapsbasert utvikling på arbeidsplassen din? Hør om mulighetene i lunsjmøte på Zoom

Påmelding og Zoom-lenke

IMK ønsker å komme i kontakt med kandidater i private eller offentlig virksomhet som kunne tenke seg å ta en doktorgrad i medier og kommunikasjon. Vi inviterer derfor til et lunsjmøte på Zoom om ordningen og muligheter for samarbeid mellom IMK, arbeidsplassen din og aktuelle kandidater. På møtet vil dere få møte Karianne Nyheim Stray som nærmer seg sluttfasen som offentlig sektor ph.d. finansiert av NFR og NAV. Hun vil fortelle om sine erfaringer med ordningene og gi nyttige tips til dere som vurderer å søke.

Blant UiOs samfunnsoppdrag er å bidra til at mer kunnskap tas i bruk, bidra til å løse viktige samfunnsutfordringer og svare på samfunnet behov for etter- og videreutdanning. Ved IMK ønsker vi dessuten å knytte sterkere bånd til tidligere kandidater og alumniforeningen. Ph.d.-ordningen er dermed en mulighet å knytte IMKs forskning tettere opp mot virksomheter der medievitere jobber – og der dagens studenter kan jobbe i morgens. 

Les mer om ordningen:

Har du spørsmål?

Still spørsmål på forhånd her - så svarer vi i møtet.

Ønsker du et oppfølgingsmøte med IMK i etterkant?

Be om samtale

Arrangør

IMK
Publisert 18. nov. 2020 08:39 - Sist endret 2. des. 2020 13:49