Tidligere

hår, smil, blå jakke
Tid og sted: 1. nov. 2019 12:15, Forum, Forskningsparken

Master Charlotte Kawesa Ntulume ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Framing an African Conflict: Perspectives from the Local Press.

Krøller, ansikt og rutete skjorte
Tid og sted: 27. sep. 2019 12:15, Forum Auditorium, Forskningsparken

Master Banafsheh Ranji ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: The Art of Journalism in an Uncertain Context: A Study of Iranian Journalistic Practices.

Hår og ansikt med skygger
Tid og sted: 12. sep. 2019 13:15, Gamle festsal, Domus Academica

Master Sara Rundgren Yazdani ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Self-Sufficient Images: Art, Media and Ecologies in the Works of Wolfgang Tillmans.

Portrett med smil
Tid og sted: 28. aug. 2019 12:15, Forum, Forskningsparken, Gaustadalleen 21

Master Christopher Ben Wilson ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Multi-stakeholder promotion of civic participation: assessing the Open Government Partnership’s influence on national policy.

Bildet kan inneholde: Hår, Ansikt, Hake, Ansiktshår, Øyenbryn.
Tid og sted: 4. juni 2019 12:15, Forum, Forskningsparken

Master Per Moum Hellevik ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: The Dark Side of Intimacy - Exploring Teenage Intimate Partner Violence and Abuse in an Individualized and Digitalized Society. Arrangementet holdes på engelsk.