Tidligere

Bilde av person med blondt hår og skjegg, i brun genser
Tid og sted: 17. des. 2020 16:00, Digital disputas i Zoom

Master Andreas Ervik ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Diversions. Playful, Stupid, Cute and Funny Evolution.

Doktorgradskandidat Linn Sandberg
Tid og sted: 9. des. 2020 12:00, Digital disputas i Zoom

Master Linn Sandberg ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling "Politics as (un)usual? Relational, functional, and discursive dimensions of political communication on social media" for graden philosophiae doctor (ph.d.).

Doktorgradskandidat Linn-Birgit Kampen Kristensen
Tid og sted: 3. nov. 2020 12:00, Digital disputas i Zoom

Master Linn-Birgit Kampen Kristensen ved Institutt for Medier og Kommunikasjon vil forsvare avhandlingen sin for graden philosophiae doctor (ph.d.): Digital or physical, streaming or turning pages? Digitization, diffusion and diversity in the book industry. A Norwegian case.

Doktorgradskandidat Elisabeth Brun
Tid og sted: 16. okt. 2020 14:00, Digital disputas i Zoom

Master Elisabeth Brun ved Institutt for Medier og Kommunikasjon vil forsvare avhandlingen sin for graden philosophiae doctor (ph.d.): Essayfilm som Topografisk tenkning. Å tenke sted gjennom det bevegelige bildet.

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, frisyre, øyenbryn.
Tid og sted: 10. juni 2020 18:00, Digital disputas via Zoom

Master Iris Beau Segers ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling ‘Not in my backyard’: A story-based local approach to anti-asylum-seekers’ centre mobilization in the Netherlands for graden ph.d.

Doktorgradskandidat Ragnhild Kristine Olsen.
Tid og sted: 5. juni 2020 12:15, Digital disputas via Zoom

Cand. Polit. Ragnhild Kr. Olsen vil 5. juni forsvare sin avhandling The value of local news. Unpacking dynamics of local newspapers’ value creation for audiences and society for graden ph.d.

Bildet kan inneholde: klær, hår, ansikt, frisyre, øyenbryn.
Tid og sted: 10. jan. 2020 12:15, Forskningsparken, Forum auditorium

Master Synne Tollerud Bull ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Proxistant Vision