Filmkveld + samtale om lobbyisme

X-IMK arrangerer filmkveld med "Thank you for smoking" og samtale om lobbyisme og strategisk kommunikasjon (med prof. Øyvind Ihlen m.fl)

info om påmelding for gratis inngang for IMK-studenter nedenfor
Nick Taylor er en uhyggelig overbevisende og sjarmerende debattør. Så god er han, at han elegant henger ut antirøykerne live på prime time tv, selv om de stiller opp med en døende kreftsyk tenåring. Nick selger nemlig sin retoriske evner til tobakksindustrien og han har bare ett mål – å vinne enhver diskusjon.

Hvilke knapper trykker de proffe lobbyistene på? Hva er legitimt og hva er etisk tvilsomt? Hvordan foregår lobbyvirksomhet i Norge i dag? Hvordan jobber du mest effektivt med å få politisk gjennomslag?

Samtale før filmen

Før visningen av satiren Thank You for Smoking blir det samtale om lobbyisme og strategisk kommunikasjon med professor i medievitenskap, Øyvind Ihlen og X-IMK-er Katrine Gramnæs, som har skrevet boka «Lobby – Håndbok i politisk påvirkning».

Visningen er et samarbeid mellom Cinemateket i Oslo og X-IMK, alumniforeningen for medievitere utdannet ved Universitetet i Oslo. 


PÅMELDING

Gratis inngang for X-IMK-medlemmer. Begrenset antall, førstemann til mølla. Send påmelding på epost til jseverinsen@gmail.

Etter filmen rusler de som vil videre til Sentralen for mer lobbydiskusjon, et glass og trivelig fagprat med nye og gamle X-IMK-ere.

Publisert 10. feb. 2019 22:44 - Sist endret 10. feb. 2019 22:46