Bjørnar Hjulstad er ny studieleder på IMK

– Det er interessant å få et overordnet blikk på studieprogrammene og utviklingen av dem, sier Bjørnar som gleder seg til være med og utvikle gode studieprogram og emner på IMK.

Bjørnar Hjulstad (foto: privat)

Bjørnar har åtte års erfaring som studiekonsulent, som prosjektansvarlig for revidering av studieprogrammene på Psykologisk institutt (PSI) og som studieleder der i halvannet år. Han var også sekretær for programrådet på PSI.

– Jeg tar nok med meg evnen til å ha en god oversikt over hva som rører seg på studiesiden. Jeg har jobbet mye med studenter og lært at det er viktig å lytte til dem når vi skal gjøre endringer i emner og program. Jeg tar også med meg viktigheten av å ha et godt forhold til de som underviser på instituttet, sier Bjørnar.

– Jeg gleder meg jo til å bli kjent med mine nye kolleger! Og så blir det spennende å jobbe med implementering av de nye studieprogrammene.

Bjørnar har mastergrad i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen, og kom til PSI som studiekonsulent i februar 2008. Tidligere har han blant annet jobbet på Det medisinske fakultet.

Han forteller at han liker seg utendørs, og at han spiller fotball for ansattlaget til UiO. Han liker å gå på ski om vinteren, og å være ute i båt om sommeren.

– Jeg er også veldig glad i å reise og får egentlig aldri nok av det. Men jeg er ikke bare rastløs, jeg kan også kose meg hjemme sammen med samboer, noe underholdende på TV-skjermen, og mat og drikke. Jeg trives nok best når jeg klarer å finne en balanse mellom et aktivt og et avslappende liv, avslutter han.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 19. feb. 2019 12:22 - Sist endret 19. feb. 2019 12:24