Studiestart 2019 - Vi gleder oss!

Studiestartsukene er alltid en hektisk og spennende periode for IMK, men i år blir det ekstra spennende. Årets studiestart blir preget av flere nye satsninger på IMK.

Bildet kan inneholde: produkt, moro, ungdom, samfunnet, teknologi.

IMK ønsker velkommen nye og "gamle" studenter! Illustrasjonsfoto: Colourbox.no 

- Først og fremst ønsker vi hjertelig velkommen tilbake til alle våre nåværende studenter, både på bachelor og på våre to masterprogrammer, sier undervisningsleder Maria Utheim. 

- Det begynner om lag 200 nye studenter på de ulike studieprogrammene våre. Det som er spesielt i år, er at mange av studentene begynner på helt nyutviklede program.

40 studenter begynner på våre splitter nye engelskspråklige tilbud på masternivå, Screen Cultures og Political Communication. Selv om det er flere norskspråklige studenter også på disse utdanningene, har IMK fått en økning i antall internasjonale studenter, en utvikling som er positiv og berikende både for våre studenter og undervisere.

70 av studentene vil også begynne på et splitter nytt bachelorprogram. Vi er sikre på at det vil blir tre spennende og læringrike år for studentene som begynner på bachelorprogrammet i medievitenskap høsten 2019!

 - Også i år har IMK fått mange gode søkere både på årsenheten, bachelor og master. 

- Interessen for vår utdanningene IMK tilbyr gjenspeiler at vi lever i et mediesamfunn, og mediefaglig utdanning viser seg til å være relevant for stadig flere yrker, sier Maria Utheim. – Det er også hyggelig å se at flere av våre bachelorstudenter har søkt og fått plass på våre masterprogrammer.

På samme måte som i fjor er det duket for flere informasjonsmøter, get-together arrangementer og mye mer. Vi gleder oss til å møte nye og gamle studenter!

Studiestart, bachelor: https://www.uio.no/studier/program/medievitenskap/studiestart/

Studiestart, master: https://www.uio.no/studier/program/medievitenskap-master/studieretninger/medievitenskap/studiestart/ og

https://www.uio.no/english/studies/programmes/screen-cultures-master/semesterstart/semesterstart-2019.html

Studiestart, årsenhet: https://www.uio.no/studier/program/medievitenskap-aarsenhet/studiestart/

Publisert 7. aug. 2019 14:37 - Sist endret 17. feb. 2020 12:36