IMK-studenter arrangerte vellykket Karrieredag

Bildet kan inneholde: logo.

Foto: Sarah Malen Hagerup.

Praksisstudentene på IMK arrangerte sammen med faglærer Karrieredagen for alle medie- og kommunikasjonsstudenter fredag 14. februar. Her fikk studenter på alle nivåer mulighet til å treffe ulike bedrifter og representanter fra arbeidslivet. Våre undervisningsarealer i Forskningsparken ble gjort om til en sosial arena med bedrifter på stands, mingling og lett servering. Det var en vellykket dag med mye engasjement, gode samtaler, og fornøyde studenter og bedrifter.

Karrieredagen er et viktig arrangement for å inspirere og motivere studenter, og for å vise fram den store variasjonen i arbeidsgivere og bransjer som har behov for medie- og kommunikasjonsfaglige ferdigheter og kunnskap. I år fikk vi besøk av Itera, forskning.no, Oslo Jazzfestival, Festivalkontoret, NRK, Politiets nettpatrulje, Norsk Hydro, OsloTech, Karrieresenteret og INSJ UiO. Det har vært praksisstudentenes oppgave å planlegge, markedsføre og holde arrangementet.

Vi takker alle bedrifter og besøkende for å bidra til en flott dag. Karrieredagen er tilbake neste år!

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, team, begivenhet, ungdom, samfunnet.
Gjengen bak arrangementet. Fra venstre: Joakim Johansen Østby (faglærer), Eilén Irene Holt, Anders Moen Kaste, Jane Martinsen, Annika Celin Bogen, Kenneth Vik Gulbrandsen, Thomas Mordal, Ariam Amanuel, Robertas Vilimas, Mari Aurora Bratten Olafsen, Steffen Tomt, Sarah Malen Hagerup, Amanda Christin Berntsen, Maren Haugen, Frida Flatum Fallingen, Ingeborg Sanna, Hannah Helene Holm Aune, Hege Bellika Hansen. Foto: Elin Su Helnes Lyshaug.

Karrieredagen arrangeres som en del av undervisningsopplegget i MEVIT3811 – Mediestudenter i arbeidslivet. IMK tilbyr dette emnet i siste semester av bachelorprogrammet i medier og kommunikasjon. Her får studentene være i to måneders sammenhengende fulltidspraksis hos en bedrift.

Bilder karrieredagen 2020
Arrangementsbilder tatt av Sarah Malen Hagerup.
Publisert 19. feb. 2020 13:32 - Sist endret 19. feb. 2020 14:20