Informasjonsmøte om utveksling (BA/MA) og internasjonalt prosjektsemester (MA)

Velkommen til informasjonsmøte om utveksling onsdag 29. august kl. 12.15-14.00, rom 435 ved IMK (Forskningsparken).

Bilde av en vei igjennom savannen i Tanzania

Foto: Maria Tårland

Alle bør reise, eller vurdere å reise, på utveksling. Et semester i utlandet vil ikke bare gi deg nye impulser, internasjonal erfaring og et internasjonalt nettverk, men det byr også på innsikt i nye kulturer, en kunnskapsutveksling du nødvendigvis ikke vil få på Blindern. Som et ekstra pluss tilegner du deg ettertraktet kompetanse som arbeidsgivere ser etter ved å dra på utveksling.

På informasjonsmøte vil dere møte studiekonsulent/ koordinator for utveksling ved instituttet (Maria) og så håper vi å få tak i noen studenter som selv har vært på utveksling/internasjonalt prosjektsemester som kan fortelle om sine egen erfaringer. Dere vil i tillegg få informasjon om hvor dere kan dra på utveksling, når i studieløpet det passer og hvordan dere søker.

 

Instituttet har mange gode avtaler du kan reise ut på (http://www.hf.uio.no/imk/studier/utland/), og universitetet (https://www.uio.no/studier/utveksling/) har enda flere. Faktisk finnes det over 800 avtaler rundt omkring i verden som du kan velge mellom!

Her kan du lese om studenter som valgte å studere i utlandet og se hvordan de hadde det: http://www.uio.no/studier/utveksling/hvorfor.html og http://www.hf.uio.no/studier/blogg/reise/

  Gå gjerne inn på programsidene, og se under "Studieopphold i utlandet" for tips til steder du kan dra: http://www.hf.uio.no/imk/

  Frister for vårsemesteret 2019:

  • søke om utveksling: 15. september 2018
  • søke om internasjonalt prosjektsemester: 1. oktober 2018

  Send en e-post til studieinfo[at]media.uio.no eller kom innom studiekonsulent Maria (rom 433) for  veiledning om utveksling og internasjonalt prosjektsemester.

  Publisert 21. des. 2017 10:47 - Sist endret 24. aug. 2018 13:52