Åpen dag hos studiekonsulentene 5. desember // Open day at the study administration December 5

Er det noe du lurer på? Har du lyst til å snakke med oss om studieløpet ditt, valg av emner eller om andre ting? Vet du hva en 40-gruppe er? Hva med de frie emnene?

Studentweb åpner for oppmelding til emner 3. desember, og stenger 10. desember. I den forbindelse ønsker vi å invitere til åpen dag hos studiekonsulentene.

Kom innom da vel! Vi serverer gløgg og holder dørene åpne fra 12.00 til 14.00.

Studieadministrasjonen ved IMK består av Venus, Helén og Bjørnar, og vi er tilgjengelige for store og små spørsmål torsdag 5. desember. Alle studenter kan stikke innom og spørre om det de lurer på. Om du har noe på hjertet, vil vi gjerne vite det!

StudentWeb åpner 3. desember og vi anbefaler alle å registrere seg innen fristen 10. desember. Se de ulike fristene her.

Hilsen Venus, Helén og Bjørnar

//

Do you have any questions? Do you want to talk about your study progression, which courses to choose, or something completely different? Do you know what a 40 group is? And what about the elective courses?

Studentweb opens for registration on December 3, and it closes on December 10. In connecton to that, we would like to inivte to an open day at the study administration.

We serve “gløgg”, and the doors will be open from 12-14.

Best regards Venus, Helén og Bjørnar

Publisert 27. nov. 2019 11:12 - Sist endret 27. nov. 2019 12:50