Informasjonsmøte om University of California, Berkeley

Kunne du tenke deg utveksling til University of California, Berkeley i løpet av bachelorgraden din ved UiO? Eller skal du dra allerede til høsten? Avtalen er beregnet for alle studenter opptatt ved et bachelorprogram ved Det humanistiske fakultet

Bildet kan inneholde: Jobb, Arbeid, Læring.

Denne avtalen gjør det mulig for deg å studere ett semester ved et av USAs mest prestisjetunge universiteter, og er beregnet for studenter opptatt ved et bachelorprogram ved Det humanistiske fakultet.

Torsdag 21. mars kl. 12:30 - 14:00 kan du møte Kristi Bedolla fra University of California, Berkeley i seminarrom 4 i Sophus Bugges hus. Hun holder et informasjonsmøte, og svarer på alle mulige spørsmål du skulle ha om utveksling til Berkeley.

Department of Sociology på UCB har et bredt utvalg av emner og holder svært høyt akademisk nivå, og nytt fra våren 2019  (studier fra høsten 2019) er at bachelorstudenter nå også kan ta emner ved College of Letters and Science - Arts and Humanities.

Les er om avtalen her.

Publisert 19. mars 2019 14:56 - Sist endret 18. okt. 2019 14:58