Åpen dag for oppmeldingshjelp 15.august

Trenger du hjelp til å registrere emner i StudentWeb? Møt opp i rom 202 i IMKs lokaler, og en av studiekonsulentene hjelper deg! I tillegg er det mulig å spørre om andre ting, dersom du lurer på noe.

Bildet kan inneholde: Jobb, Arbeid, Læring.

Studieadministrasjonen ved IMK består av Venus, Helén og Bjørnar og vi er tilgjengelige for store og små spørsmål torsdag 15.august - og ikke bare hjelp til oppmelding. Som ny student er det mye informasjon og mange frister man må forholde seg til.

Alle studenter kan stikke innom og spørre om det de lurer på. Om du har noe på hjertet, vil vi gjerne vite det!

Kom innom og snakk med oss om registrering i StudentWeb, emnevalg, oppbygning av graden, godkjenning av tidligere utdanning, utveksling, permisjon eller deltidsstudier, tilrettelegging ved studiene og mye mer.

NB: fristen for å melde seg til emner er torsdag 15. august kl. 23:59. Se de ulike fristene her.

Hilsen Venus, Helén og Bjørnar

Publisert 4. juli 2019 12:09 - Sist endret 5. juli 2019 13:52