Informasjonsmøte om utveksling (BA/MA) og Internasjonalt prosjektsemester (Interpro, MA)

Velkommen til informasjonsmøte om utveksling tirsdag 28. januar kl. 12.15-14.00, rom 435 ved IMK (Forskningsparken). Det vil først være fokus på utveksling for BA-studenter, før vi går videre til MA-studenter og internasjonalt prosjektsemester den andre timen.

Bildet kan inneholde: bildekk, gul, dekk, grafisk design, automotive hjulsystem.

Alle bør reise, eller vurdere å reise, på utveksling. Et semester i utlandet vil ikke bare gi deg nye impulser, internasjonal erfaring og et internasjonalt nettverk, men det byr også på innsikt i nye kulturer, en kunnskapsutveksling du nødvendigvis ikke vil få på Blindern. Som et ekstra pluss tilegner du deg ettertraktet kompetanse som arbeidsgivere ser etter ved å dra på utveksling.

På informasjonsmøte vil dere møte studiekonsulent/ koordinator for utveksling ved instituttet (Helén). Dere vil i tillegg få informasjon om hvor dere kan dra på utveksling, når i studieløpet det passer og hvordan dere søker.

Instituttet har mange gode avtaler du kan reise ut på, som dere kan sjekke ut her, og universitetet har enda flere, her. Faktisk finnes det over 800 avtaler rundt omkring i verden som du kan velge mellom!

• Bachelorstudenter (på både nytt og gammelt program) er anbefalt utveksling i sitt femte semester, men det er ikke noe i veien for å dra tidligere eller være borte i to semestre.
  • Masterstudenter kan reise på utveksling i sitt andre og/eller tredje semester.

Gå gjerne inn på programsidene, og se under "Studieopphold i utlandet" for tips til steder du kan dra: http://www.hf.uio.no/imk/

Frister for høstsemesteret 2020:

• søke om utveksling: 15. feburar 2020
  • søke om internasjonalt prosjektsemester: 1. mars 2020

Send en e-post til studieinfo@media.uio.no eller kom innom studiekonsulent Helén (rom 434) for  veiledning om utveksling og internasjonalt prosjektsemester.

Publisert 8. jan. 2020 11:17 - Sist endret 8. jan. 2020 11:17