Informasjonsmøte om utveksling (BA/MA) og Internasjonalt prosjektsemester (Interpro, MA)

UiO planlegger foreløpig for utveksling som normalt våren 2021, men vil naturligvis tilpasse seg myndighetenes signaler, dersom situasjonen internasjonalt endrer seg.

I den anledning, ønsker IMK velkommen til informasjonsmøte om utveksling onsdag 2. september kl. 14.15-16.00, rom 205.

Bildet kan inneholde: blå, varmluftsballong, turkis, azure, elektrisk blå.

På grunn av smittesporing må du fylle inn dette skjemaet for å melde deg på: https://nettskjema.no/a/158732 Det er bare 35 plasser i rommet, så her er det førstemann til mølla.

Alle bør reise, eller vurdere å reise, på utveksling. Et semester i utlandet vil ikke bare gi deg nye impulser, internasjonal erfaring og et internasjonalt nettverk, men det byr også på innsikt i nye kulturer, en kunnskapsutveksling du nødvendigvis ikke vil få på Blindern. Som et ekstra pluss tilegner du deg ettertraktet kompetanse som arbeidsgivere ser etter ved å dra på utveksling.

På informasjonsmøte vil dere møte studiekonsulent/ koordinator for utveksling ved instituttet (Helén). Dere vil i tillegg få informasjon om hvor dere kan dra på utveksling, når i studieløpet det passer og hvordan dere søker.

Instituttet har mange gode avtaler du kan reise ut på, som dere kan sjekke ut her, og universitetet har enda flere, her. Faktisk finnes det over 800 avtaler rundt omkring i verden som du kan velge mellom!

• Bachelorstudenter er anbefalt utveksling i sitt femte semester, men det er ikke noe i veien for å dra tidligere eller være borte i to semestre.
  • Masterstudenter kan reise på utveksling i sitt andre og/eller tredje semester.

Gå gjerne inn på programsidene, og se under "Studieopphold i utlandet" for tips til steder du kan dra: http://www.hf.uio.no/imk/

Frister for vårsemesteret 2021:

• søke om utveksling: 15. september 2020
  • søke om internasjonalt prosjektsemester: 1. oktober 2020

Send en e-post til studieinfo@media.uio.no eller kom innom studiekonsulent Helén (rom 434) for  veiledning om utveksling og internasjonalt prosjektsemester.

Publisert 8. juli 2020 11:09 - Sist endret 2. sep. 2020 14:06