Informasjonsmøte om utveksling (BA/MA) og Internasjonalt prosjektsemester (Interpro, MA)//Information meeting regarding exchange programmes

UiO planlegger foreløpig for utveksling høsten 2021.

I den anledning, ønsker IMK velkommen til informasjonsmøte om utveksling torsdag 28. januar kl. 12.15-14.00 på Zoom.

//UiO is planning for exchange opportunities for autumn 2021.

IMK wishes to welcome you to a information meeting about exchange on Thursday January 28 12.15-14.00 on Zoom.

Bildet kan inneholde: blå, varmluftsballong, turkis, azure, elektrisk blå.

(For English, see below).

Alle bør reise, eller vurdere å reise, på utveksling. Et semester i utlandet vil ikke bare gi deg nye impulser, internasjonal erfaring og et internasjonalt nettverk, men det byr også på innsikt i nye kulturer, en kunnskapsutveksling du nødvendigvis ikke vil få på Blindern. Som et ekstra pluss tilegner du deg ettertraktet kompetanse som arbeidsgivere ser etter ved å dra på utveksling.

På informasjonsmøte vil dere møte studiekonsulent/ koordinator for utveksling ved instituttet (Helén). Dere vil i tillegg få informasjon om hvor dere kan dra på utveksling, når i studieløpet det passer og hvordan dere søker.

Instituttet har mange gode avtaler du kan reise ut på, som dere kan sjekke ut her, og universitetet har enda flere, her. Faktisk finnes det over 800 avtaler rundt omkring i verden som du kan velge mellom!

• Bachelorstudenter er anbefalt utveksling i sitt femte semester, men det er ikke noe i veien for å dra tidligere eller være borte i to semestre.
  • Masterstudenter kan reise på utveksling i sitt andre og/eller tredje semester.

Gå gjerne inn på programsidene, og se under "Studieopphold i utlandet" for tips til steder du kan dra: http://www.hf.uio.no/imk/

Frister for høstmesteret 2021:

• søke om utveksling: 15.februar 2021
  • søke om internasjonalt prosjektsemester: 1. mars 2021

Send en e-post til studieinfo@media.uio.no eller avtal møte med studiekonsulent Helén for veiledning om utveksling og internasjonalt prosjektsemester.

Lenke til Zoom-møte: https://uio.zoom.us/j/63417524211?pwd=RVdUb21FeGcyQjZZQXM4NDJXVG5Cdz09

//

Everyone should do a semester abroad. It does not only give you new impulses, further international experience and a broader international perspective, but it also gives you insight into other cultures - a broader knowledge you might not get at UiO. As an extra plus, this gives you some extra competences that a future employer might be looking for.

At the information meeting you will meet Helén, the IMK coordinator for internationalisation. You will receive information about when and where to go abroad, and how to apply.

Deadlines spring 2021:

• Apply for a semester abroad: February 15 2021
  • Applt for international project semester (Norwegian citizens only) : March 1 2021

If you cannot make it, send an e-mail to studieinfo@media.uio.no or make an appointment with Helén for guidance about exchange and/or international project semester.

Zoom link: https://uio.zoom.us/j/63417524211?pwd=RVdUb21FeGcyQjZZQXM4NDJXVG5Cdz09

Publisert 13. jan. 2021 14:26 - Sist endret 20. jan. 2021 15:39