Informasjonsmøte om utveksling høsten 2022 // Information meeting about exchange autumn 2022

Velkommen til informasjonsmøte om utveksling torsdag 27. januar kl. 10.15-12.00 på Zoom.

//

Welcome to information meeting regarding studying abroad January 27 at 10.15-12.00 in Zoom.

Bildet kan inneholde: blå, varmluftsballong, turkis, azure, elektrisk blå.

Alle bør reise, eller vurdere å reise, på utveksling. Et semester i utlandet vil ikke bare gi deg nye impulser, internasjonal erfaring og et internasjonalt nettverk, men det byr også på innsikt i nye kulturer, en kunnskapsutveksling du nødvendigvis ikke vil få på Blindern. Som et ekstra pluss tilegner du deg ettertraktet kompetanse som arbeidsgivere ser etter ved å dra på utveksling.

På informasjonsmøte vil dere møte studiekonsulent/ koordinator for utveksling ved instituttet (Helén). Dere vil i tillegg få informasjon om hvor dere kan dra på utveksling, når i studieløpet det passer og hvordan dere søker.

Instituttet har mange gode avtaler du kan reise ut på, som dere kan sjekke ut her, og universitetet har enda flere, her.

• Bachelorstudenter er anbefalt utveksling i sitt femte semester, men det er ikke noe i veien for å dra tidligere eller være borte i to semestre.
  • Masterstudenter kan reise på utveksling i sitt andre og/eller tredje semester.

Frister for høstemesteret 2022:

• søke om utveksling: 15. februar 2022
  • søke om internasjonalt prosjektsemester: 1. mars 2022

Håper å se mange der!

Lenke til Zoom-møtet: https://uio.zoom.us/j/63878986212

//

You will meet the international coordinator at IMK at this meeting (Helén), and receive information regarding exchange - when it fits best in your study plan, where you can go, and how to apply.

The department has quite a few agreements that you can check out here, while the university has plenty more, here.

Deadlines autumn semester 2022:

• Apply for exchange : February 15 2022
  • Placement: March 1 2022

I hope to see many of you there!

Link to the Zoom-meeting: https://uio.zoom.us/j/63878986212

Publisert 6. jan. 2022 14:18 - Sist endret 6. jan. 2022 14:52