Forskingsgruppa Collecting Norden lyser ut fire stipender á 17 000kr

Forskingsgruppa Collecting Norden lyser ut fire stipender á 17 000kr til studenter som skriver masteroppgaver som er relevante til forskingsgruppens interesser.

Bildet viser nordlys over snødekte fjell

Vi ønsker prosjekter som helt eller delvis omhandler nordiske reiser, nordiske gjenstander eller samlinger, og/eller ulike forestillinger om Norden, uavhengig av fagfelt. Collecting Norden er en av UiO:Nordens tverrfaglige forskergrupper med deltagere fra humaniora, naturvitenskapene og museumssektoren. Collecting Norden forsker på historiske, kulturelle, naturvitenskapelige og materielle forutsetninger for kunnskap om det nordlige og nordiske, med særlig interesse for objekter som ble samlet på privatreiser og vitenskapelige ekspedisjoner i det nordlige Nord på 1800- og 1900-tallet.

Les hele utlysningen

Publisert 20. sep. 2022 08:49 - Sist endret 22. sep. 2022 11:11