AVLYST! WoNoMute: “Introduksjon til grunnleggende lydeffekter” med Jessica Sligter

AVLYST som tiltak for å hindre smitte av koronaviruset. Sammen med artisten Jessica Sligter vil vi se på grunnleggende mixing av lyd, hvordan det fungerer og hvordan bruke effektene i DAW Reaper. Workshopene er gratis, krever ingen forkunnskaper og er åpne for jenter/kvinner/ikke-binære.

Image may contain: Electronic musical instrument, Technology, Electronic instrument, Electronic device, Multimedia software.

AVLYST, men vi vil prøve å få arrangert workshopen digitalt i uke 12, så påmeldte kan delta hjemmefra. Påmeldte vil få informasjon på mail.

 

I sin andre workshop vil Jessica Sligter ta oss gjennom grunnleggende mixing av lyd, hvordan det fungerer og hvordan bruke effektene i DAW Reaper. 
 
Her vil vi blant annet utforske ulike funksjoner, bruk av EQ, reverb, delay og bruk av kompressor. Å diskutere vitenskapen bak disse effektene vil lære oss mye om hvordan lyd fungerer og gi oss muligheten til å kontrollere hvert parameter av effektene. Denne kunnskapen er nyttig også til mange andre elektroniske instrumenter, pedaler og lignende. 
 
Workshopen passer for nybegynnere og vil være praktisk rettet. Ta med laptop, med siste oppdatering av Reaper installert, samt headphones. 
 
Jessica Sligter er utøver, komponist og produsent, med en rekke utgivelser på sitt navn, og driver podkast og gear-tutorial serien Nuts And Bolts.

Organizer

WoNoMute
Tags: Musikkteknologi, DAW
Published Jan. 26, 2020 8:45 PM - Last modified Mar. 12, 2020 10:28 AM