Digital workshop med WoNoMute: “Introduksjon til grunnleggende lydeffekter” med Jessica Sligter

Denne workshopen vil bli holdt digitalt via ZOOM.

Sammen med artisten Jessica Sligter vil vi se på grunnleggende mixing av lyd, hvordan det fungerer og hvordan bruke effektene i DAW Reaper. Workshopene er gratis, krever ingen forkunnskaper og er åpne for jenter/kvinner/ikke-binære.

Image may contain: Electronic musical instrument, Technology, Electronic instrument, Electronic device, Multimedia software.

I sin andre workshop vil Jessica Sligter ta oss gjennom grunnleggende mixing av lyd, hvordan det fungerer og hvordan bruke effektene i DAW Reaper. 
 
Her vil vi blant annet utforske ulike funksjoner, bruk av EQ, reverb, delay og bruk av kompressor. Å diskutere vitenskapen bak disse effektene vil lære oss mye om hvordan lyd fungerer og gi oss muligheten til å kontrollere hvert parameter av effektene. Denne kunnskapen er nyttig også til mange andre elektroniske instrumenter, pedaler og lignende. 
 
Workshopen passer for nybegynnere og vil være praktisk rettet. Du trenger å ha siste oppdatering av Reaper installert på pcen din. Informasjon om nedlastning og installasjon vil bi sendt ut på mail, og de som trenger ekstra hjelp kan få det 30 min før workshopen starter.
 
Jessica Sligter er utøver, komponist og produsent, med en rekke utgivelser på sitt navn, og driver podkast og gear-tutorial serien Nuts And Bolts.

Organizer

WoNoMute
Tags: Musikkteknologi, DAW
Published Jan. 26, 2020 8:45 PM - Last modified Apr. 9, 2020 2:26 PM