AVLYST! WoNoMute: “Introduksjon til en DAW: Digital Audio Workstation” med Jessica Sligter

AVLYST som tiltak for å hindre smitte av koronaviruset. Lær grunnleggende lydopptak og redigering i programvaren DAW Reaper. Workshopen passer for nybegynnere og vil være praktisk rettet. Workshopene er gratis, krever ingen forkunnskaper og er åpne for jenter/kvinner/ikke-binære.

Image may contain: Roof, Architecture.

AVLYST, men vi vil prøve å få arrangert workshopen digitalt i uke 12, så påmeldte kan delta hjemmefra. Påmeldte vil få informasjon på mail.

 

I denne workshopen vil vi utforske grunnleggende lydopptak og redigering i programvaren DAW Reaper, som kan lastes ned gratis på internett. Workshopen passer for nybegynnere og vil være praktisk rettet.
 
Vi vil se på hvordan vi bruker Reaper til opptak, overdubs og lydredigering. Innenfor dette vil vi blant annet se på hvordan vi lager automation, cross fades, click track og hvordan bruke midi-materiale. I workshopen vil vi også se på ulike styrker og svakheter i andre tilgjengelige DAWs.
 
Ta med laptop, med siste oppdatering av Reaper installert, samt headphones. 
 
Jessica Sligter er utøver, komponist og produsent, med en rekke utgivelser på sitt navn, og driver podkast og gear-tutorial serien Nuts And Bolts.

Organizer

WoNoMute
Tags: Musikkteknologi, DAW
Published Jan. 26, 2020 8:41 PM - Last modified Mar. 12, 2020 10:29 AM