Digital workshop med WoNoMute: “Introduksjon til en DAW: Digital Audio Workstation” med Jessica Sligter

Denne workshopen vil bli holdt digitalt via ZOOM.

Lær grunnleggende lydopptak og redigering i programvaren DAW Reaper. Workshopen passer for nybegynnere og vil være praktisk rettet. Workshopene er gratis, krever ingen forkunnskaper og er åpne for de som identifiserer seg som kvinner og ikke-binære.

Image may contain: Roof, Architecture.

I denne workshopen vil vi utforske grunnleggende lydopptak og redigering i programvaren DAW Reaper, som kan lastes ned gratis på internett. Workshopen passer for nybegynnere og vil være praktisk rettet.
 
Vi vil se på hvordan vi bruker Reaper til opptak, overdubs og lydredigering. Innenfor dette vil vi blant annet se på hvordan vi lager automation, cross fades, click track og hvordan bruke midi-materiale. I workshopen vil vi også se på ulike styrker og svakheter i andre tilgjengelige DAWs.
 
Til workshopen trenger du å ha siste oppdatering av Reaper installert på pcen din. Informasjon om nedlastning og installasjon vil bi sendt ut på mail, og de som trenger ekstra hjelp kan få det 30 min før workshopen starter.
 
Jessica Sligter er utøver, komponist og produsent, med en rekke utgivelser på sitt navn, og driver podkast og gear-tutorial serien Nuts And Bolts.

Organizer

WoNoMute
Tags: Musikkteknologi, DAW
Published Jan. 26, 2020 8:41 PM - Last modified Apr. 9, 2020 2:26 PM