English version of this page

For deltagere

Når du deltar i et av våre studier, bidrar du til forskning som prøver å gi svar på hvordan  mennesker lærer, bruker eller gradvis mister språkene de kan.

Delta i våre studier

Vi trenger alltid deltakere til studiene våre. Vi behøver deltakere i alle aldre og med forskjellig språkbakgrunn. Hvis du er interessert i å delta i studiene våre, kan du registrere deg her (på engelsk). Har du spørsmål, kan du gjerne sende e-post til contact-lab@iln.uio.no.

Koronaviruset

Vår høyeste prioritet er tryggheten til våre deltakere. Vi har satt inn nye rutiner og tiltak for å minimere risikoen for smitte. Dette inkluderer grundig vask før og etter hver deltaker. Vær oppmerksom på at personer som ifølge offisielle retningslinjer tilhører høy eller moderat risikogruppe for koronaviruset, ikke kan besøke laben. For mer informasjon, kontakt labkoordinatoren (contact-lab@iln.uio.no).

Babylab 

For tiden ser vi etter spedbarn fra 0-12 måneder. Les mer om studiene og hvem du kan kontakte her.

Kontrollgruppe til Studier av flerspråklig afasi

Vi ser etter deltakere til kontrollgruppen i studien som dreier seg om flerspråklig afasi.


a wheelchair accessible wash basin
Laben er universelt utformet.

Finn veien

Laben ligger i første etasje i Henrik Wergelands hus på Blindern. Det er lett å komme seg hit både med T-bane og trikk. Det er kun tre minutters gange fra Forskningsparken T-banestasjon og trikkestoppet Universitetet Blindern. Kommer du med bil kan du parkere på plasser betalingsplasser markert B.

Besøksadresse

Første etasje, rom 113-116
Henrik Wergelands hus
Niels Henrik Abels vei 36
0313 OSLO

Publisert 29. nov. 2019 10:09 - Sist endret 27. aug. 2020 09:51