Ordfestivalen 2020

Det humanistiske fakultet inviterer alle språkinteresserte til en festival viet ord og språk. Se den store ordutstillingen, konkurrer om å skrive den beste historien på seks ord og kom på inspirerende arrangementer!

Logo Ordfestivalen

Festivalutstilling

Kom og se den store språkrikdommen ved Det humanistiske fakultet!

I foajéen i Niels Treschows hus står ordutstillingen hele festivaluken. Her kan du kose deg med å lese om ord fra alle språkene vi underviser i. Hvert språk er representert med en stor plakat som viser ett ord fra det språket, satt inn i en historisk, språklig og kulturell sammenheng. Det er hele 27 plakater, så kom gjerne innom flere ganger!

Åpent hver dag fra 08.00 til 18.00.

Konkurranse

Bor det en mikroforfatter i deg? Klarer du å fatte deg i korthet? Da er denne konkurransen for deg. Skriv en historie på nøyaktig seks ord og vinn heder og ære, signerte bøker av forfatter og jurymedlem Janne Stigen Drangsholt, og språkbøker. Mer informasjon finner du her.

Ingen kommende arrangementer

Åpen dag

5. mars er det åpen dag for elever i videregående skole. I år har språk fått en stor plass i programmet for elevene som besøker Universitetet i Oslo, og det blir mange språkrelaterte miniforelesinger for elevene.

Inviter venner på Facebook!

Publisert 5. feb. 2020 09:38 - Sist endret 7. juli 2020 17:04