Dekanatet

Illustrasjon: Logo for ARK-undersøkelsen
Publisert 21. feb. 2020 15:08

Dine svar på arbeids- og klimaundersøkelsen (ARK) er viktige. Mange svar gir bedre kunnskap om hvordan det er å jobbe på HF. Den skal vi bruke til gjøre arbeidsmiljøet enda bedre.

Fotografi av bygningene på HF i vintersol
Publisert 10. feb. 2020 08:58

I år skal HF ansette instituttledere ved 6 av 7 institutter. Vi trenger dyktige instituttledere for å sikre at HFs forskning, undervisning og formidling holder høy kvalitet, og at fakultetet er en god arbeidsplass og et inspirerende studiested. Utlysningene behandles i fakultetsstyret 14. februar.

Frode Helland, Mathilde Skoie og Gunn Enli foran juletre.
Publisert 20. des. 2019 14:44
Mange avisartikler
Publisert 15. nov. 2019 10:32

Åpen forskning som uttalt mål er lett å skrive under på, men implementeringen stiller oss overfor dilemmaer.

Kvinne og mann snakker i mikrofoner
Publisert 18. okt. 2019 09:18

Er begrepet «undervisningsplikt» negativt ladet?

Illustrasjon: Puslespill med personer som brikker
Publisert 6. sep. 2019 11:16

Verden forandrer seg, og vi trenger en mer offensiv handlingsplan som favner bredere.

Studenter ved Universitetsbiblioteket.
Publisert 20. aug. 2019 11:56

Arbeidet med å utvikle studietilbudene våre er en kontinuerlig prosess, som omfatter tiltak for læringsmiljø, pedagogiske nyvinninger og lansering av nye studieprogrammer.

To damer og en mann med bygninger i bakgrunnen

Dekanatet - En blogg fra ledelsen ved Det humanistiske fakultet, UiO

I denne bloggen skriver HF-dekanatet om temaer som er relevante for alle som er interesserte i humaniora.