Sist endret 3. apr. 2020 16:13 av Ellen Evju Jahr
Sist endret 21. feb. 2020 13:31 av Ellen Evju Jahr

Dine svar på arbeids- og klimaundersøkelsen (ARK) er viktige. Mange svar gir bedre kunnskap om hvordan det er å jobbe på HF. Den skal vi bruke til gjøre arbeidsmiljøet enda bedre.

Sist endret 10. feb. 2020 08:58 av Karoline Hagane

I år skal HF ansette instituttledere ved 6 av 7 institutter. Vi trenger dyktige instituttledere for å sikre at HFs forskning, undervisning og formidling holder høy kvalitet, og at fakultetet er en god arbeidsplass og et inspirerende studiested. Utlysningene behandles i fakultetsstyret 14. februar.

Sist endret 3. apr. 2020 18:03 av Petter Løken

Vi føler nok mange på en usikkerhet nå, men vi kan forsøke å ta litt regi og gjøre det beste ut av situasjonen. Nå har UiO og HF bestemt at all undervisning skal foregå over nett resten av semesteret.

To damer og en mann med bygninger i bakgrunnen

Dekanatet - En blogg fra ledelsen ved Det humanistiske fakultet, UiO

I denne bloggen skriver HF-dekanatet om temaer som er relevante for alle som er interesserte i humaniora.