Tilbud til videregående skole

En ung, smilende mann ser mot en laptop.
Våre skolebesøkere er studenter som jobber for at våre fremtidige studenter får informasjon om studieprogrammer og studentlivet ved Det humanistiske fakultet. 

Ønsker du å motivere elevene dine til videre studier i humanistiske fag? Vi har mange tilbud til videregående klasser og elever.

Digitalt studentbesøk til din klasse

Vi tilbyr digitale studentbesøk til videregående 2. og 3.-klasser ved alle skoler over hele landet. Studenten gir en smakebit av sitt studieprogram, samt informasjon om studentlivet ved Det humanistiske fakultet på UiO. Elevene får også mulighet til å stille spørsmål om studier og studentliv.

Digitale informasjonsmøter for kommende studenter

Vurderer du å studere humanistiske fag? Vi holder digitale informasjonsmøter for kommende studenter hele vårsemesteret 2021. Her treffer du studenter fra forskjellige studieprogrammer, som forteller om studier og studentlivet og svarer på dine spørsmål. 

Fysiske skolebesøk

På sikt vil HF fortsette å tilby fysiske skolebesøk, enten ved at elever fra videregående skoler besøker universitetet, eller får besøk av en av våre dyktige studenter til sitt klasserom. I dag er dessverre ikke dette mulig. Ta istedet kontakt for å avtale et digitalt besøk