Tilbud til videregående skole

En ung, smilende mann ser mot en laptop.
Våre skolebesøkere er studenter som jobber for at våre fremtidige studenter får informasjon om studieprogrammer og studentlivet ved Det humanistiske fakultet. 

Ønsker du å motivere elevene dine til videre studier i humanistiske fag? Vi har mange tilbud til videregående klasser og elever.

Skolebesøk til din klasse

En av våre studenter tar over en skoletime for å gi elevene en smakebit av humanistiske studier, samt informasjon om studentlivet og mulighetene ved Det humanistiske fakultet. Vi setter alltid av tid til å svare på spørsmål fra klassen.

Besøk Det humanistiske fakultet

Gi elevene en skikkelig "studentopplevelse" ved å ta dem med til UiO og Det humanistiske fakultet. Vi tilbyr faglig påfyll, omvisning, mulighet til å stille spørsmål til studenter og informasjon om studentlivet.

Digitalt skolebesøk til din klasse

Vi tilbyr digitale studentbesøk til videregående 2. og 3.-klasser ved alle skoler over hele landet. Studenten gir en smakebit av sitt studieprogram, samt informasjon om studentlivet ved Det humanistiske fakultet på UiO. Elevene får også mulighet til å stille spørsmål om studier og studentliv.

Digitale informasjonsmøter for kommende studenter

Vurderer du å studere humanistiske fag? Vi holder digitale informasjonsmøter for kommende studenter hele vårsemesteret 2022. Her treffer du studenter fra forskjellige studieprogrammer, som forteller om studier og studentlivet og svarer på dine spørsmål.