NETTMØTE for VGS-elever: Vil du studere språk, historie, filosofi eller andre humanistiske fag?

Studenter fra Det humanistiske fakultet (HF) snakker om sitt studentliv og svarer på dine spørsmål.

Fem studenter sitter med ryggen til på en benk inne i en universitetsbygning.
Foto: Annica Thomsson

Fakultetet pleier hvert år å treffe fremtidige studenter, både ved å ta imot besøk og ved å reise på besøk til videregående skoler. Situasjonen denne våren gjør dessverre dette vanskeligere.

Vi ønsker likevel at dere VGS-elever som står midt i studievalget skal få informasjonen dere trenger. Derfor har vi flyttet møtene til nett.

Studenter fra HF presenterer fakultetet og svarer på spørsmål fra dere om studentlivet via Zoom. Vi tar for oss spørsmålene vi oftest får fra VGS-elever:

• Hvilke studieprogrammer har HF?
  • Hvorfor studere humanistiske fag?
  • Hvilke karrieremuligheter finnes?
  • Hvordan er studentlivet?
  • Hvordan skaffer man seg en sosial omgangskrets?
  • Kan man få utenlandserfaring?

Det er åpent for å stille spørsmål til studenter i chatten under hele arrangementet.

Tre muligheter til å delta

Vi har satt opp tre like arrangementer:

Hva gjør du for å delta?

1. Trykk på lenken som hører til arrangementet ca. 5 min før arrangementet begynner.
  2. Skriv inn navnet du ønsker å vises med.
  3. Kamera og mikrofon er valgfritt.
  4. Du er nå med! En supertkort innføring i zoom gis ved møtestart.
  5. Det kreves ingen kompetanse eller programvare for å delta i arrangementet, heller ingen innlogging.

Våre studenter ser frem til å treffe dere digitalt!

Publisert 1. apr. 2020 16:19 - Sist endret 3. apr. 2020 13:25