«Kompetanseworkshop» - for 3. og 5. semester bachelorstudenter

Vil du bli bedre på å sette ord på hva du kan og vil, slik at du kan formidle dette til en fremtidig arbeidsgiver? Bli med på kurs!

Studenter i en vrimlehall

Foto: GettyImages

«Kompetanseworkshop» - dette kan du tilby oppdragsgiver

I workshopen vil du få lære mer om hvordan du kan sette ord på egne personlige egenskaper, ferdigheter, kunnskaper og resultater. Dette er informasjon som kan være svært nyttig for å sette opp en god CV og søknad, og for å argumentere godt på jobbintervjuet.

I workshopen besvares spørsmål som:

• Hvorfor er det lurt å være bevisst på hva jeg kan?
  • Hvordan går jeg frem for å bli mer klar over min kompetanse?
  • Hvordan kan jeg formidle den på en slik måte som gjør at arbeidsgiver ønsker å ansette meg?

Workshopen består av mye praktisk jobbing der vi jobber i par, mindre grupper og individuelt. Oppgavene vil bidra til at du blir mer klar over dine ferdigheter, kunnskaper, egenskaper og motivasjon.

Dette er et kurs for 3. og 5. semester bachelorstudenter på HF og varer i to timer. Det er et begrenset antall plasser og påmeldingen er bindende. Det legges opp til oppgaveløsning og interaksjon underveis.

Meld deg på kurset her (nettskjema)

Karrieresenteret ved UiO
Publisert 8. sep. 2022 16:32 - Sist endret 8. sep. 2022 16:32