Informasjonsmøte om Aker Scholarship

Aker Scholarship støtter master- eller doktorgrad ved 9 verdensledende universiteter. Noe for deg? Meld deg på digitalt informasjonsmøte!

OM AKER SCHOLARSHIP

Aker Scholarship støtter master- og doktorgrader innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter:

• Harvard University
  • Caltech - California Institute of Technology
  • MIT - Massachusetts Institute of Technology
  • Stanford University
  • University of Pennsylvania
  • University of Oxford
  • University of Cambridge
  • Imperial College London
  • NUS - National University of Singapore

Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet.

Påmelding til digitalt infomøte:

Alle påmeldte vil få tilsendt link på mail i forkant av møtet

Søknadsfrist

Søknadsfristen for å søke stipendet er 25. september 2021 for studiestart høsten 2022.

For mer info: www.akerscholarship.no eller send en epost til vilde.blixt@akerscholarship.no

Aker Scholarship
Publisert 15. mars 2021 15:03 - Sist endret 15. mars 2021 15:06