Universitetet i Oslo søker studentkoordinator

Har du lyst til å skape morsomme og minneverdige opplevelser for søkere og nye UiO-studenter? Vi søker to engasjerte studenter til å planlegge og gjennomføre arrangementer. Søknadfrist 25. september.

Universitetet i Oslo søker studentkoordinatorer

Har du gode minner fra din første tid som student ved Universitetet i Oslo? Har du lyst til å skape morsomme og minneverdige opplevelser for søkere og nye studenter? Vi søker to engasjerte studenter til å planlegge og gjennomføre arrangementer for avgangselever i videregående skole og nye studenter i studiestart.

Stillingen er todelt og innebærer på den ene siden å jobbe som turneleder i skolebesøksordningen som gjennomføres vinteren 2023. Jobben egner seg godt til å kombinere med studiene, men det må påregnes stort arbeidstrykk i januar, februar og august.

Les hele stillingsutlysningen her

Publisert 5. sep. 2022 16:24 - Sist endret 16. sep. 2022 12:35