Ledige stillinger som studentmedarbeidere i HF-studieinfo

Vi søker to engasjerte programstudenter som har lyst til å jobbe deltid i HF-studieinfo, fakultetets førstelinje og ansikt utad!

Arbeidsoppgaver

HF-studieinfo svarer på henvendelser fra studenter og publikum om studier og studietilbudet ved Det humanistiske fakultet. Arbeidsoppgavene er knyttet til studieinformasjon i skranke, per telefon og e-post, samt enkel saksbehandling og forefallende arbeid.

Kvalifikasjonskrav

• Programstudent ved UiO, med minst to år igjen av studiene
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

• Imøtekommende, serviceinnstilt og trygg
  • Nøyaktig og husker godt
  • Ikke lar deg lett stresse eller vippe av pinnen
  • Innser at du aldri blir ferdig utlært, og tar tilbakemeldinger konstruktivt

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi ser på inkludering og mangfold som en styrke. Vi tror medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver bidrar til enda bedre oppgaveløsning.

Arbeidsmengde og arbeidsforhold

Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø i vårt team i infosenteret, ordnede arbeidsforhold, grundig opplæring og nyttig arbeidserfaring. Vi er stolte av at våre studentmedarbeidere som oftest går rett ut i relevant jobb etterpå, ofte via intern rekruttering.

Arbeidstid og lønn

Vi søker deg som kan stille som tilkallingsvikar ved behov, i tillegg til å ha faste vakter i løpet av uka, tilsvarende ca. 20 % stilling. Om sommeren og ved studiestart vil det være mer sammenhengende jobbing.

Stillingen er lønnet i stillingskode 1065 konsulent, lønnstrinn 40-43, noe som tilsvarer en årslønn på 406 900 eller 423 000 ved 100 % tilsetting.

SØKNADSFRIST 8. september 2022

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder av HF-studieinfo, Monica Lund Haugom, på e-post m.l.haugom@hf.uio.no

Kortfattet søknad med CV sendes per e-post til m.l.haugom@hf.uio.no

Emneord: deltidsjobb, studentjobb, studentstilling, studentmedarbeider, infoskrankemedarbeider, infosenterjobbHF-studieinfo