ILN søker gruppelærere for høsten 2022

Er du masterstudent på lingvistikk, nordiske studier eller lektorprogrammet? Da kan dette kanskje være interessant for deg.

Vi ønsker gruppelærere til følgende emner

Hvem er du?

Vi ser etter masterstudenter som har tatt ett eller flere av emnene over og som har lyst til å gjennomføre gruppeundervisning for våre studenter. Du må være aktiv masterstudent høsten 2022.

Har du undervisningserfaring er det en fordel, men ikke et krav. Selve opplegget for gruppeundervisningen vil være fastlagt av emneansvarlig lærer og du vil også få oppfølging underveis.

Hvordan søke

Søknadsfristen er 23. mai 2022.

Søknad sendes på e-post til elise.kleivane@hf.uio.no og må inneholde:

• Kort tekst med motivasjon for hvorfor du søker stillingen
  • Informasjon om hvilke emner du ønsker å undervise på, gjerne flere i prioritert rekkefølge
  • CV
  • Karakterutskrift, gjerne fra Vitnemålsportalen

Du vil bli lønnet i lønnstrinn 45, med én time forberedelse til hver undervisningstime. Du finner lønnstabeller på regjeringen.no.

Publisert 9. mai 2022 08:51 - Sist endret 9. mai 2022 08:51