Ledig fast 30% studentjobb som skolebesøkskoordinator

HF leter etter en engasjert og strukturert student til å koordinere vår skolebesøksordning!

Åtte smilende mennesker i røde UiO jakker forran en stand

HFs skolebesøkere og skolebesøkskoordinator under Åpen dag 2020.

Skolebesøksordningen ved HF formidler nytten og gleden ved våre studier til VGS-elever i hele Norge. Målet vårt er å vise frem hva HF er – ikke mer, og ikke mindre.

Siden oppstarten i 2016 har ordningen vokst kraftig, og i dag treffer vi over 3000 VGs-elever i året. Disse elevene treffer vi ved å reise på besøk til skoler, fysisk og digitalt, holde informasjonsmøter, invitere skoler til HF, delta på Åpen dag og formidle informasjon om studier, studentliv og våre fag i andre kanaler.

Skolebesøksordningen er HFs hovedsatsning for å rekruttere nye studenter. Vi ønsker å opprettholde mengden og den gode kvaliteten på arbeidet vårt. Er du strukturert og svært engasjert i humanistiske fag? Da er det deg vi vil ha som vår nye koordinator!

Som skolebesøkskoordinator har du ansvar for daglig drift av skolebesøksordningen.

Arbeidsoppgaver:

• planlegge, organisere og avtale skolebesøk
  • følge opp HFs skolebesøkere
  • ansettelse og opplæring av skolebesøkere
  • lage presentasjoner og innhold til skolebesøk og informasjonsmøter
  • vedlikehold av nettside
  • generell utvikling og oppfølging av skolebesøksordningen
  • noe formidlingsarbeid i forbindelse med infomøter og Åpen dag

Vi leter etter deg som

• er student ved Det humanistiske fakultet, UiO
  • har kjennskap til store deler av studentlivet og HFs fagområder
  • har god formidlingsevne muntlig og skriftlig, og litt erfaring med formidling
  • har god kjennskap til Office-pakken, zoom og teams

Du må også være

• ryddig, velorganisert og strukturert
  • selvstendig
  • fleksibel
  • god til å samarbeide

Praktiske opplysninger

Dette er en 30% fast stilling som konsulent (SKO 1065). Arbeidstrykket varierer.

Vi tilbyr lønnstrinn 40 for bachelorstudenter, og lønnstrinn 43 for masterstudenter.

Oppstart er i slutten av august 2022. Grundig opplæring gis.

Hvordan søke?

Send CV og søknad til e.l.barlaug@hf.uio.no

Søknadsfristen er utsatt til 19. august. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju fortløpende.

Spørsmål kan stilles til Elisabeth L. Barlaug på e.l.barlaug@hf.uio.no.

Publisert 8. juni 2022 15:50 - Sist endret 12. aug. 2022 14:07