Praksisbloggen

Dette er en blogg for masterstudenter i praksis på emnene Internasjonalt Prosjektsemester og Nordisk Prosjektsemester ved HF.

Publisert 12. des. 2018 09:37

Semesteret er snart over og den siste uka som hospitant på Handelskammeret for min del nærmer seg slutten. Jeg vil derfor i det som sannsynligvis er mitt siste innlegg rette fokuset mot noe av det beste med dette semesteret: menneskene og møte med andre praktikanter!

Publisert 10. des. 2018 16:24

For to uker siden fikk praktikantene og jeg den unike muligheten til å ta over Facebook-siden til Handelskammeret for en uke, slik at vi kunne få vise hvordan det er å være praktikant eller hospitant, og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme.

Publisert 25. nov. 2018 20:16

For tre uker siden var jeg med Young Professionals på bedriftsbesøk hos NORLA. Der fikk vi et innblikk i hvordan de fremmer norsk litteratur i utlandet, og i prosjektet Norge som gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 2019.

Publisert 21. nov. 2018 14:17

Hei fremtidige hospitanter! Nå har jeg allerede jobbet noen måneder ved Norsk-Tysk Handelskammer, og jeg storkoser meg!

Publisert 1. nov. 2018 15:32

Dette semesteret har jeg fått muligheten til å få internasjonal erfaring ved FN-delegasjonen New York. Det å reise langt vekk fra Blindern er noe av det mest spennende jeg har gjort i løpet av tiden min på UiO.