Praksisbloggen

Dette er en blogg for masterstudenter i praksis på emnene Internasjonalt Prosjektsemester og Nordisk Prosjektsemester ved HF.

Bildet kan inneholde: begivenhet, myndighetene.

Heisann! Mitt navn er Alexandra Hagen Linnerud, og jeg er student på masterprogrammet i medievitenskap ved Institutt for medier og kommunikasjon. Dette semesteret jobber jeg som hospitant hos Kunnskapsdepartementet. 

Semesteret er snart over og den siste uka som hospitant på Handelskammeret for min del nærmer seg slutten. Jeg vil derfor i det som sannsynligvis er mitt siste innlegg rette fokuset mot noe av det beste med dette semesteret: menneskene og møte med andre praktikanter!

For to uker siden fikk praktikantene og jeg den unike muligheten til å ta over Facebook-siden til Handelskammeret for en uke, slik at vi kunne få vise hvordan det er å være praktikant eller hospitant, og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme.

For tre uker siden var jeg med Young Professionals på bedriftsbesøk hos NORLA. Der fikk vi et innblikk i hvordan de fremmer norsk litteratur i utlandet, og i prosjektet Norge som gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 2019.

Hei fremtidige hospitanter! Nå har jeg allerede jobbet noen måneder ved Norsk-Tysk Handelskammer, og jeg storkoser meg!