Anders Aalbu

Publisert 29. des. 2011 21:28

Etter noen måneder på Manhattan begynte jeg sakte, men sikkert å gli inn i lokalmiljøet. På renseriet sluttet de å spørre om navnet mitt når jeg kom for å plukke opp skjortene mine.De trodde riktignok jeg het Andrews, men det var absolutt til å leve med.

Publisert 12. des. 2011 03:24

Gjennom hele høsten skjer det mye spennende ved FN-delegasjonen som er både interessant og lærerikt å få med seg. Siden jeg jobber med presse og kommunikasjon er jeg på en eller annen måte involvert i det meste av det.

Publisert 17. nov. 2011 07:27

Bolig kan være en utfordring i New York. Da jeg fløy over Atlanteren i august var det uten å ha et fast sted å bo. I to uker bodde jeg på et hostel ved Central Park mens jeg lette etter en permanent bolig.

Publisert 4. nov. 2011 04:45

I FN er det til en hver tid en god porsjon praktikanter, eller interns som vi omtales som i dagligtalen i New York. Dette er god arbeidskraft både i de respektive underorganisasjonene som tilhører FN, og i de ulike delegasjonene hvert land sender til FN.

Publisert 26. okt. 2011 05:03

Det er en varm høstdag på USAs høstkyst. Langt høyere luftfuktighet enn det som er normalt for årstiden. Også inne i FNs generalforsamlingssal er temperaturen høyere enn normalt.