Forrige helg (fri)

Fredag tok vi tidlig helg, noe som vil si at vi ble forholdsvis fort ferdige med fredagspilsen og dermed var jeg hjemme i ti/ellevetida og sov meg gjennom en film med Ryan.

 

 

Lørdag gikk Shorish og jeg i Central Park fra 110 Street og nedover. På vegen slang vi innom naturhistorisk museum for å se på utstillinga Beyond Planet Earth.

  

Vi så også litt på dyr og fugler, utstillinger fra ulike kulturer og den slags. Deretter trakk vi ut i byen for å finne oss noe å spise. Etter middag hadde det begynt å bli kveld, men vi rakk likevel en snartur innom Macy?s for å se etter vårjakker. Fant dessverre ingenting.

Gjennom hele dagen hadde vi forsøkt å få kontakt med de andre, men da det aldri helt lyktes gav vi dem opp og gikk ned til Christopher Street for å høre Sweet Georgia Brown synge jazz på Club 55 i stedet.

video:img0477

Jammen hadde hun ikke bursdag også:

Etterpå var jeg veldig fornøyd (ja, det der er Sweet Georgia - førr ei dame):

Da jeg kom hjemme hadde Ryan besøk, og jeg måtte spille noe scrable-aktig som het banana. Det gikk greit, til tross for at jeg følte amerikanerne hadde et lite forsprang når det gjaldt engelske ord og stavinger... ;)

Søndag var det trening med Celine og Shorish, etterfulgt at mexicansk middag i Harlem med Shorish og Mira. Det var fint. Helga avslutta med et forsøk på å skrive oppgave - men så kom Ryan og jeg ble littegranne distrahert av han, et piano og noen klassiske noter. Jeg spilte høyre hånd og han tok venstre. Ble riktig så fint ? syntes vi selv da? :p

Emneord: New York Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 27. mars 2012 08:25 - Sist endret 7. juli 2015 11:02
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere