Forrige uke (jobb)

Jeg lever! I beste velgående! Det har bare vært så travelt at blogginnlegg, mailer og den slags har blitt satt litt til siden.

Emma er borte disse to ukene før påske nemlig, og dermed er det bare meg til å jobbe med media/presse/info på delegasjonen. Absolutt morsomt, men kombinerer du det med oppgaveskriving blir det tynt med blogging. Uansett, nok unnskyldninger!

I forrige uke var jeg bl.a. på åpninga av en fotoutstilling som fokuserte på disaster risk reduction:

Der var også the Special Representative of the Secretary-General for Disaster Risk Reduction, Margareta Wahlström, og Nassir Abdulaziz Al-Nasser, presidenten for Generalforsamlinga.

Dessuten var jeg med å intervjue en potensielt ny hospitant.

 

Både BI og Aftenposten var på besøk, henholdsvis torsdag og fredag, og jeg hold omvisning i FN. Første gang sammen med Shorish og andre gang alene. Det er egentlig litt gøy - dessuten fikk jeg Anthon Berg-sjokolade:

Fredag var jeg med på virituell lansering av Jens Stoltenberg som co-chair for en ny kommisjon som heter UN Commission on Life-Saving Commodities for Women and Children. Det handler i stor grad om å få ut medisiner til dem som trenger det mest.  Jammen ble vi ikke retweeta av sjefen sjøl!

Det har også vært litt ordning på hjemmesida, artikkelfiksing/skriving, oppdatering av kalender og den slags - men nå kommer jeg ikke på mer i farta!

Emneord: New York, Min praksisplass, FN Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 27. mars 2012 07:38 - Sist endret 7. juli 2015 11:00
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere