Første dag med lærerdelegasjonen

Jeg vet ikke hvor mye jeg har blogga om dette før, men jeg ble for ei tid tilbake satt til å lage et ukesprogram for en norsk lærerdelegasjon som skulle kom på besøk til FN i uke 11.

Jeg skal ikke lyve, det har vært litt av en kabal å få på plass møter, omvisning, foredrag og lunsjer - plutselig kan ikke Rio- foredraget være kl 3 likevel, så da må det bytte plass med Folkerett, Folkerett kan på sin side bare fredag eller i begynnelsen av uka, men i begynnelsen er det selvfølgelig ECOSOC så det går jo ikke, så da... ja... du skjønner. Heldigvis tenker jeg at "alt går" også går alt! Nå er uke 11 her, lærerne har ankommet og programmet er på plass!

Jeg var dessuten passe fornøyd da den første gjengen jeg geleida inn i Sikkerhetsrådet gikk seg rett på Ban Ki-moon og en av lærerne ble så starstruck at hun nærmest ropte "Det er han! Det er Ban Ki-moon! Der er virkelig Ban Ki-moon! Se! Se!" Da følte jeg stemninga var satt. Her er bilde fra Sikkerhetsrådsmøtet:

Og her er lærerne i Sikkerhetsrådet etter møtet - fornøyde folk!

Etter felleslunsjen forlot jeg gjengen inne på special high level meeting with Bretton Woods institutions i ECOSOC-salen, mens jeg selv løpt til UNDP for å høre om deres bruk av sosiale medier i krise (må jobbe litt med oppg mi innimellom). Dagen ble avslutta med et "hemmelig" møte på delegasjonen (hehe, neida, joda)... ooog med Shorish, Celine og en sesamfrøbakt sverdfisk!

Emneord: FN, Sikkerhetsrådet, New York Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 13. mars 2012 03:37 - Sist endret 7. juli 2015 10:48
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere