Hunger Games

Det ble en rolig helg på meg (takka være hodepine, feber og et par overbeskyttende men velmenende medpraktikanter... :p ), så torsdagen sov jeg bort, fredagen slumra jeg foran tven og først lørdag drista jeg meg til å gjør noe annet enn å være hjemme. Da ble jeg med Ryan, Lindsay (Ryans søster) og Laura (Lindsays romvenninne) på kino for å se Hunger Games.

Ettersom filmen er ekstremt populær (jeg fikk av en eller annen grunn ikke legge inn traileren) og de ikke nummererer setene her i landet, innså vi fort at vi ikke kom til å få de beste plassene da vi troppa opp litt før 4. Etter mye om og men endte det opp med at vi bytta billetter mot penger og reiste til en annen kino for å se filmen der i stedet. Mye styr, men det var verdt det - filmen var underholdende og nå vet jeg hvilke bøker jeg må få lest.

Da filmen var over spiste vi thai og Ryan og jeg kjøpte oss youghurtis på veien hjem. Vel tilbake i leiligheten rakk jeg akkurat å spise isen min før jeg sovna igjen. Mye soving denne helga! ;)

Søndag følte jeg at formen var på plass igjen, så da stakk jeg på treningssenter. Etterpå hang jeg litt med Shorish og Celine - før jeg reiste hjem og så på at Ryan og ei venninne av han spilte Monopol (jeg kom litt for seint til å være med). Da hun hadde dratt sparka Ryan og jeg gangfotball (jeg vant), før jeg var fornuftig og lest noen artikler jeg skal bruke i oppgava mi. NÅ skal jeg sove - igjen.

 

Emneord: FN, New York Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 2. apr. 2012 07:37 - Sist endret 12. juli 2016 11:47
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere