Morgenmøte, foredrag, Empire State Building og lærere dag 4

I dag fikk lærerene være med på morgenmøtet vårt; de satt som tente lys langs veggen mens delegasjonen var plassert rundt bordet for å fortalle hva vi jobber med for tida.

 

Deretter fikk de foredrag om FN med Knut.

 

Og om Sikkerhetsrådet og Syria med Andreas.

De var tydeligvis fornøyde:

Videre på programmet skulle egentlig Thoralf holde foredrag om kvinner og likestilling, men ettersom forhandlingene i Kvinnekommisjonen ikke ble ferdig før til lunsj i dag og Thoralf jobber med dette, kunne han naturlig nok ikke snakke med lærerne likevel. Sluttføringen av kommisjonen rant forresten ut i sanden: det ble ingen joint agreement i år. Det er dessverre ikke alle som er like villige til å ha seksualundervisning i skolen, la kvinner drive med familieplanlegging, jobbe med seksuell og reproduktiv helse osv.

Men tilbake til lærerne; når Thoralf ikke kan komme til lærerne kommer lærerne til Thoralf. Dermed fikk de være med på siste del av Kvinnekommisjonen, og det var ikke så verst det heller!

Selv måtte jeg løpe tilbake til delegasjonen og kaste i meg en lunsj, før jeg tok en taxi til Empire State Building. Lang historie, men i hvert fall skal Emma være borte i to uker så jeg må ta over en del greier som hun ellers ville gjort - bl.a. å se på en lokasjon i Empire State sammen med et par andre.

Litt parkeringshusaktig lokale, men utsikten er slettes ikke verst!

Tilbake på jobb ble det en del styring med mailer og beskjeder og greier (lærerne hadde Shorish losa til Meskerettighetskomiteen ettersom jeg ikke kunne gjøre det selv, så der satt de og hørte på rapport om Turkmenistan). Jeg kom meg ikke fra jobb før i 7tida. Da venta lasagne hos min favorittservitør, en tur innom Duane Reed (alt-mulig-apotek) for å kjøpe sjampo og deretter hjem for å skrive oppg. Jeg skal innrømme at det går ganske tregt i topplokket etter en lang og stressende dag på jobb. Og hvorfor bruker ikke Kindle sidetall i bøkene sine? Det gjør det innmari vanskelig å referere! Menmen - alt ordner seg nok etterhvert! :)

Apoteket hadde forresten noen norske produkter - hvem skulle trodd? Har vi dette i hjemme? Aldri sett før!

Emneord: New York, FN Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 16. mars 2012 06:11 - Sist endret 7. juli 2015 10:51
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere