Norsk sommer og mer lærerdelegasjon

Jeg skulle ønske jeg kunne blogge lukt!

New York hilser nemlig lærerdelegasjonen min velkommen med norske sommertemperaturer og en kakafoni av dufter som minner meg om ferie, fri og fornøyelse: dampende varm asfalt, fersk frukt utenfor butikkene, kryddereim som siver ut fra restaurantene, krokkus som blomstrer, jord som gartnerne kaster utover bedene og tusen andre små lukter som til sammen blir duften av vår i anmasj. Jeg sier forresten ikke dette for å hovere; hvis jeg har lest facebook riktig har det vært vårvarme hjemme også, og jeg håper dere nyter dette like mye som jeg gjør!

Været har med andre ord vært upåklagelig. Bortsett fra litt startproblemer, hvor det ei stund så ut som at jeg ville miste både møterommet OG foreleseren jeg hadde booka (takk til Emma og Shorish som kokte kaffe og te mens jeg kokte over av stress ;) ), har dagen gått smertefritt. Lærerne fikk (heldigvis) morgenforedraget sitt, så tok de turen til ECOSOC- møte før de avslutta med en presentasjon som ble holdt av og i UNICEF.

Over ser du konsentrerte lærere og under er en ivrig foredragsholder fra UNICEF.

På det private planet var Mira og jeg på en super step-time (min første ever) og jeg må si at kondisjonstrening er SÅ mye mer behagelig enn styrke. Det var en smule varmt ettersom luftannlegget ikke fungerte, men ellers var vi glade som bare det. Shorish trente også, så da vi var ferdige spiste alle tre middag på Midtøsten-restauranten "vår", Marrakech. Artig lite sted som ligger halvveis skjult nede i kjelleren med en annen  restaurant på toppen. De har god mat og verdens beste mint-te!

Nå må jeg få skjønnhetssøvnen min, ellers kommer jeg til å skremmer bort lærerne når de kommer til delegasjonen i morgen tidlig! ;)

Emneord: FN, New York Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 14. mars 2012 06:16 - Sist endret 7. juli 2015 10:49
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere