"Så kan du trøste deg med det at alt går bra til sist" - lærerne dag 3

Så står jeg der med et mottagelsesrom fullt av folk, en foreleser som trenger powerpoint, et møterom med ødelagt prosjektor og ei klokke som tikker og tikker så tida snart takker for seg. Jeg får ikke gjort noe, det andre møterommet er opptatt og til slutt tar it-mannen med seg hele prosjektoren og går.

Det ble med andre ord litt kaos på morgenen i dag også. Da klokka var blitt halv tid og jeg fremdeles ikke hadde noen løsning begynnte jeg å bli smått stressa. Da er gode og fleksible kolegaer kjekke å ha. Politiråden Odd (som egentlig måtte i et møte i FN kl 10) gikk med på å begynne forelesninga si uten powerpoint i møterom 39 og lærerne drakk kaffe og var fornøyde med denne løsninga. 09:45 var møtet i møterom 38 over og jeg sprang ned for å gjøre det i stand (såklart hadde de hatt frokostmøte, så det var fullt av brukte kaffekopper og halvspiste kaker over alt), slik at ca 09:55 var det klart for powerpoint der. Odd dytta på FN-møtet sitt en halvtime og alt i alt ble det en vellykka presentasjon. Han snakka om fred og sikkerhet i FN, som er noe av det mest spennende å høre om (synes jeg).

 

Resten av dagen foreløp mye lettere. Etter politiråden sin presentasjon var det Rio+20 sin tur og deretter en time lunsj. Jeg fikk spise frokostmøterester og klager ikke på det - aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Etter lunsj tok lærerne og jeg turen til Global Classroom, hvor en ganske engasjert presentatør (Troy) viste film om Model UN (se tidligere blogginnlegg hvis du ikke vet hva det er :p ), snakka og simulerte resolusjonsdebatt med lærerne. Tror de likte det!

En av rollene var "new teacher", ellers var både rektor, elev, borgemester og fagforening representert. For å nevne noen.

Dagen ble avslutta med at Emma gav en omvisning i vårt kjære FN. Endelig fikk gjengen sett Generalforsamlinga også!

Jeg sa på gjensyn til lærerne mine utenfor hovedkvarteret og slo følge med Emma til delegasjonen. Der gjorde jeg noe småplukk fram til middagstid.

Middagen besto av pasta og ble spist halvvegs utendørs (halvveis fordi det var åpne skyvedører ut mot gata og bordet var plassert rett innenfor disse, så da føltes det som ute men var inne... eh... hvis du skjønner. Poenget er at det er herlig varmt i dag også). Deretter var det hjem til oppgaveskriving. Jeg var en smule trøtt...

...men jeg har ihvertfall fått gjort LITT og alle monner drar! :)

PS: jeg håper alle har hørt den sangen jeg refererer til i tittelen, den er søt!

Emneord: FN, New York Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 15. mars 2012 05:25 - Sist endret 7. juli 2015 10:50
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere