Sustainable energy for all

I forbindelse med forhandlingene om Rio+20- dokumentet arrangerte de Nordiske landene et side event om bærekraftig energi for alle og viktigheten av å inkludere den private sektoren i klimaspørsmål.

Salen var full, jeg tok bilder og snekra sammen en artikkel (med feber og dundrende hodepine, så det ble kanskje ikke mitt karrieremessige høydepunkt, men dog) og det hele ble en suksess - det var så fullt at noen måtte sitte på gulvet. Her er noen bilder:

 

Sjefen sjøl, Ambassadør Morten Wetland, var moderator. Her er han flankert av Justin Perrettson fra danske Novozymes A/S til venstre og Elizabeth Heider fra svenske Skanska til høyre.

Petter Nore snakka om det norske Energy + initiativet.

Mens Magnus Gehringe fortalte om jordvarme - slik de har på Island.

Med et alvorlig blikk understreka Tarja Reponen hvor viktig det er at det private og offentlige samarbeider om klimsaspørsmål.

Underveis satt publikum lydig og lytta og noterte.

 

Etterpå stilte de spørsmål. Blandet spørsmålsstillerne var selveste Ambassadøren fra Nepal (ja, jeg måtte jo nesten ta med et bilde av han siden har kommer fra vakre Nepal. Dit bør alle dra på ferie. Forresten synes jeg det nesten det ser ut som han synger på dette bildet - er det lov å si?).

Emneord: FN, New York Av Sigrun Agøy Engum
Publisert 2. apr. 2012 04:53 - Sist endret 7. juli 2015 13:52
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere