Berkeley

Publisert 21. nov. 2016 06:27

Det skjedde. Det som alle lo av og mente var totalt umulig for et år siden har nå skjedd. Donald Trump skal bli USAs neste president. Dagen etter valgt var Berkeley var i fyr og flamme. Å gå rundt på campus dagen etter valget var å være vitne til noe historisk, men samtidig noe vanskelig. Det var så mange som hadde det så vondt.

Publisert 13. okt. 2016 17:55

Gjesteinnlegg skrevet av mamma, Kari Kolstad.

Det var en lang og frustrerende prosess fra bekreftelsen kom om plass på UC Berkeley til vi delte en litt tårevåt avskjed på Gardermoen i august. Det hadde vært mange spørsmål og få svar for student og foreldre. Det var derfor godt å bli møtt av en fornøyd Berkeley-student på Oakland airport, da vi, mamma og pappa, kom på besøk i høstferien. 

Publisert 20. sep. 2016 19:57

Jeg har fått fag! Jeg tar 4 fag og 15 units her. Det vil si tre fag som gir 4 units og ett fag som gir 3 units. De er: Society and technology (4), Innovation and Entrepreneurship (4), Viritual Communities and Social Media (4) og Global Elites (3). 

Publisert 12. aug. 2016 19:42

Good morning from the San Francisco bay!

Nå er jeg på plass i San Francisco, California! Skal i skrivende stund snart sjekke ut av hotellet jeg har bodd på de siste 2 nettene og reise til den lille leiligheten jeg skal dele med 3 andre norske jenter. Jeg startet reisen min hit kl. 5 norsk tid den 10. august, og jeg bare advarer med én gang - det var ikke spesielt gøy.

Publisert 26. juni 2016 19:58

Hei!

Mitt navn er Tonje og til høsten er jeg student ved University of California, Berkeley. Go Bears! Om jeg gleder meg? Ja! Om jeg er nervøs? JA! Om jeg angrer? Ja, litt, og det er nettopp dette jeg tenkte mitt første innlegg her på uio-bloggen min skal handle om. Så, istedenfor å ha en pinlig introduksjon av meg selv hopper jeg heller rett i det jeg er her for å gjøre. Nemlig, å fortelle deg om mitt semester i San Francisco og prosessen for å komme dit.