Medievitenskap

Publisert 28. nov. 2015 15:30

Litt om studenthverdagen på University of Strathclyde. 

Publisert 6. nov. 2015 00:10

Her kommer endelig en liten oppdatering fra min fantastiske tur til The Highlands og Isle of Sky tidligere i oktober, jeg har bare ikke hatt tid til å skrive om det før nå!

Publisert 1. okt. 2015 18:02

Utveksling eller ikke - her har du nok av grunner til hvorfor du burde dra til den skotske "kultur- og sportshovedstaden"!  

Publisert 21. sep. 2015 19:10

Den første tiden i Glasgow har vært en hektisk blanding av å flytte inn i boligen, bli kjent i byen, registrering på universitetet og å bli kjent med andre studenter. 

Publisert 16. sep. 2015 12:52

Én uke i Glasgow har gått - og so far so good! Først litt praktisk info om ting man lurer på i forbindelse med utvekslingsoppholdet. 

Publisert 25. feb. 2015 10:19

Etter to uker på masterstudiet i journalistikk forvillet to Groruddøler (ja, vi er stolte) seg inn på informasjonsmøte vedrørende utveksling ved IMK. Den ene fast bestemt på København, den andre med planer om å reise til Skottland.

Publisert 24. des. 2014 02:57

No matter what country you're in, no matter what age and no matter what season, exam periods are always stressful and exhausting. Hong Kong University is no exception to that.

Publisert 25. nov. 2014 06:59

Since the semester is almost coming to an end, here are a few thoughts about the University of Hong Kong. I made some funny observations as well as realizations about what it means to be an exchange student in Hong Kong, in the hope that if you are considering coming to Hong Kong, that you might find this helpful:

Publisert 2. okt. 2014 08:08

The recent protest activies in Hong Kong as well as the umbrella revolution have been unfolding dramatically and drastically, but I will refrain from commeting on them.

Publisert 28. aug. 2014 13:54

Leading up to leaving for a semester abroad at the University of Hong Kong (HKU), I was getting super excited about all the new experiences I’d encounter. I looked up all the things to do in Hong Kong and turns out: there is a ton, so I made a list of places I wanted to go. However, I didn’t really expect the first couple days to be so difficult. I felt lonely, confused and exhausted.

Publisert 9. aug. 2014 15:43

Hi! My name is Jessica, I am third year student of the medievitenskap program and got accepted to a semester abroad at the faculty of social sciences at the University of Hong Kong. I was super thrilled, finding out about being accepted to my first choice university, that is until the paperwork started.

Publisert 31. juli 2014 10:47

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme i Norge igjen og her kommer det siste blogginnlegget fra meg. Her er jeg forann DCU-logoen som er ved inngangen til campus

Publisert 29. juli 2014 00:22

I de andre blogginnleggene mine har jeg skrevet mye om reiser i og utenom Irland, men i dette blogginnlegget vil jeg skrive litt om noen av opplevelsene mine i selveste Dublin. Byen har en utrolig pubkultur med levende musikk og irsk folkedans hver kveld, og stemningen er i taket uansett hvilken dag i uka det er.

Publisert 24. juli 2014 12:03

Hei alle sammen! Her kommer en liten oppdatering fra Irland. Jeg har vært så heldig at jeg har hatt tid til å reise en del her i dette fine landet, og i dette blogginnlegget vil jeg skrive litt om mine reisetips.

Publisert 22. juli 2014 22:15

Mitt lille utvekslingseventyr i Cape Town er nå over og dermed kjører vi på med et lite tilbakeblikk og et par refleksjoner rundt det å dra på utveksling.

Publisert 25. mai 2014 15:43

Hjemlengsel er et fremmedord på H for de fleste norske utvekslingsstudentene i Cape Town, men er det en dag som kan få selv den minst patriotiske av oss til å ønske vi var i Norge er det 17. mai. Ekstra spesielt i år med grunnlovsjubileum på toppen av kransekaka.

Publisert 11. mai 2014 16:34
Publisert 17. apr. 2014 08:58

Jeg tenkte det kanskje ville være litt interessant for fremtidige utvekslingsstudenter å høre om mitt første møte med Cape Town og UCT så la oss spole tre måneder tilbake i tid til den 20. januar 2014.

Publisert 11. apr. 2014 20:03

I skrivende stund sitter jeg på biblioteket på UCT. Det er Spring Break og flesteparten av mine medstudenter har tatt seg en velfortjent pause fra studiene for å utforske Botswana, Zimbabwe, Namibia, Mosambik eller noen av de andre landene som ligger i nærheten av Sør-Afrika. Noen har til og med, tro det eller ei, tatt turen til Hellas. Selv var det med tungt hjerte jeg tok beslutningen om å bli hjemme i Cape Town, men har man prokrastinert så har man prokrastinert.

Publisert 9. apr. 2014 21:06

Den 17. mars var det St. Patricks day, og det ble selvfølgelig feiret med brask og bram her i Dublin. Vi hadde forberedt oss veldig, kjøpt inn falske øyevipper i de irske fargene, kjøpt trekløvere for å ha i ansiktet, kjøpt grønne klær og så videre.

Publisert 6. apr. 2014 18:15

Det faktum at det har tatt meg nesten tre måneder å skrive det første innlegget gir en god pekepinn på hvor fantastisk Cape Town er. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg valgte Cape Town som studiested dette semesteret og jeg kunne lagt ut i evigheten om hvorfor alle fremtidige utvekslingsstudenter også burde dra hit. Slapp av, jeg har ikke tenkt til å gjøre det. Isteden skal dere få en liste med fem gode grunner til å dra på utveksling til Cape Town:

Publisert 10. mars 2014 15:53

Hei alle sammen! Jeg heter Astrid Linnea og skal blogge om Dublin City University. Jeg har nå bodd i Dublin i litt over en måned, og jeg vil dele vårens opplevelser med dere.