Siden sist i Cape Town

Når man er på utveksling lever man i sin egen lille boble. Folk drar på vinsmaking og hopper i fallskjerm om hverandre og man glemmer at det ikke er sånn hverdagen er for de aller fleste. Jeg snakket med en venninne hjemme om hvilke planer jeg hadde for helgen og fortalte henne at jeg bare skulle på vinsmaking. Hvorpå hun arresterte meg med ”Bare vinsmaking? Var ikke du på dykking med hvithai forrige helg?”. Joda, jeg dykket med hvithai forrige helg og noen helger før det igjen hoppet jeg i fallskjerm. Jeg har null rett til å engang tenke på å klage. Skylder på at utvekslingsboblen gjør at man ikke ser ting helt klart. Jeg kan trøste alle som sitter hjemme med en følelse av at vi som er på utveksling bare driver med tull og fanteri med at vi har skoleoppgaver, fremføringer og andre ting som må gjøres vi også. Eksamen er eksamen selv om man er i Cape Town. Når det er sagt byr et utvekslingsopphold på så uendelig mange muligheter til å se og gjøre ting man aldri har gjort før at man ikke kan gjøre annet enn å gripe dem.

Bildebevis:

Dette er vel hva man kaller et realt nervøst smil.

Fallskjermhopping = check!

Haidykking = check.

Vinsmaking i Stellenbosch = check.

Noen som vurderer å dra på å utveksling i Cape Town - ikke nøl med å ta kontakt! Jeg svarer så godt jeg kan på hva enn det måtte være du skulle lure på.

Emneord: Cape Town, Shark Cage Diving, Stellenbosch, Fallskjermhopping, University of Cape Town, Sør Afrika Av Miriam Løvås Gregersen
Publisert 11. mai 2014 16:34 - Sist endret 20. juli 2015 17:53
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere