Endelig tid for feire!

Nydelige Camps Bay

Plutselig har det gått en måned siden jeg skrev forrige innlegg, herregud som tiden flyr... Det er så mye å gjøre og se her at jeg ikke har tid, har ikke tid til å studere engang, selv om jeg kanskje burde begynne å lese snart, men det kommer vel etterhvert! 

Uansett, denne uka er det endelig mid-term vacation wooho! Noe som betyr at vi allerede er halvveis i semesteret (i august?!) Men sier ikke nei takk til ferie! :) Det er også litt deilig å vite at vi har ferie når alle studenter akkurat har fullført sin første uke av semesteret.. :) 

Men tiden går alt for fort her nede, vil egentlig ikke at semester skal ta slutt noen gang... Denne uka skal kun gå til å gjøre alt det man ikke har tid til mens det er skole, i morgen skal vi blant annet gå Table Mountain, et av de absolutt flotteste fjellene i Cape Town! I dag dro jeg og ei venninne fra USA til The Old Biscuit Mill, et kjempekoselig marked med masse forskjellige boder, butikker og ikke minst mat, øl og vin! Tror ikke jeg har gått en dag uten å bli for mett, det er så mye god mat her... 

Jeg har også blitt med i Universitetets eget kor, UCT choir, og det også kan jeg anbefale på det sterkeste for alle som har interesse for det! Det er fint å bli kjent med studenter og folk som ikke er utvekslingsstudenter og de er så hyggelige alle sammen. Vi hadde konsert med et spansk kor i går kveld, også kjempegøy for vi sang mange afrikanske sanger, veldig ulikt det man ville hørt på en korkonsert i Norge. 

Den forrige måneden har vært fylt med så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang. I starten av august hadde vi fridag på en tirsdag, så vi tok en miniferie fra fredag-tirsdag der vi dro på Garden Route, noe man absolutt burde få med seg når man er her nede! Vi leide bil i Cape Town og kjørte hele veien til Plettenberg Bay, ca 6 timer kjøretid. Det var utrolig morsomt og kjøre bil her nede, siden de kjører på feil side. Det kan hende jeg tok på vindusviskerne et par ganger i stedet for blinklyset... Vi var 12 stykker som dro på tur, 6 av de var nordmenn, sykt hyggelig :) Vi hadde 2 forskjellige Airbnb, og de var helt fantastiske. Det siste huset var i et eget innhegnet område med vakter, ganske mange rike turister som bor der... Det hadde svømmebasseng, braai, som er det samme som grill, 4 etasjer og helt fantastisk utsikt! Helt sykt bra stemning! 

Ellers er det ganske mye skole, essay-innleveringer hver uke og alle undervisningstimene er obligatorisk oppmøte, så vi tilbringer veldig mye tid på skolen. Men vi klarer å kose oss ganske mye for det, don´t worry! Fikk endelig pengene fra lånekassen forrige uke etter litt for lang behandlingstid, så nå har jeg det ganske bra :) Blir en del shopping og spise ute på restaurant, men for nordmenn er valutakursen veldig gunstig så er nødt til å nyte luksuslivet mens jeg kan her nede! 

Emneord: Sør-Afrika, ferie, UCT, Cape Town Av Maria Evensen
Publisert 27. aug. 2016 20:20 - Sist endret 27. aug. 2016 20:21
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere