Hanna Værum Anda

På vei ned fra fjellet Esja som ligger rett utenfor Reykjavik. 

Hei, og velkommen til min reiseblogg!

Jeg heter Hanna, er 24 år og kommer fra Stavanger. Jeg tar en bachelor i Nordisk språk og litteratur og norsk som andrespråk ved Universitetet i Oslo. Jeg har akkurat begynt på tredjeåret. Min fordypning er norsk som andrespråk og jeg tar en 40 gruppe i historie. 

 

Høsten 2015 skal jeg tilbringe i Reykjavik på Island. Jeg skal studere ved Universitetet på Island og jeg skal ta emner i litteratur og historie.

 

På bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min her, både det faglige og det sosiale. Følg gjerne med på bloggen for å få et innblikk i mitt islandske eventyr!  

Publisert 22. des. 2015 01:47

Endelig er eksamensrushet over, og jeg har reist hjem til Norge. Den siste tiden min på Island besto av eksamenslesing og eksamener, masse snø, stormer, betennelse i munnen på grunn av en visdomstann, hygge i Reykjavik og utvask av leilighet samt pakking av flyttelass, og en heller omfattende reise tilbake til fedrelandet. 

Publisert 10. nov. 2015 00:49

I løpet av den siste tiden har jeg storkost meg med besøk av Elin, jeg har ridd på islandshest og ellers så sitter jeg mye med nesa ned i bøkene om dagene... Nå er det siste innspurt på universitetet! 

Publisert 26. okt. 2015 00:07

Vi har hatt leseuke på universitetet og jeg har dratt på tur til sørøstkysten av Island. Ellers så er det ganske travelt på universitetet. Det er mye som skal gjøres på kort tid. Det er faktisk bare 50 dager til jeg reiser hjem i dag! 

Publisert 12. okt. 2015 23:29

Det har skjedd masse her i Reykjavik siden forrige blogginnlegg. Jeg har vært så heldig å få besøk av kjæresten min, jeg har hatt min første eksamen ved Haskoli Islands og jeg har storkost meg med besøk av familie og venner. Jeg har også oppdaget et treningssenter som jeg liker kjempe godt! 

Publisert 20. sep. 2015 22:49

Jeg har nå vært i Reykjavik i snart en måned. Det føles egentlig ikke som om jeg har vært her så lenge. Tiden har gått veldig fort! Men det er også mye som har skjedd på denne tiden, og jeg føler at jeg har begynt å bli vant med hverdagen her. 

Publisert 4. sep. 2015 18:15

Jeg har nå vært i Reykjavik i snart to uker. Tiden har gått veldig fort. Det har stadig skjedd noe og det har vært mye nytt å sette seg inn i og få kontroll på. Fortsatt er det en del løse tråder og ting som flyter rundt. Det tar tid å sette seg inn i systemet på et nytt universitet, og generelt å sette seg inn i hvordan ting fungerer når man skal leve og studere i et nytt land.