Masse kjærlighet og hardt arbeid

Det har skjedd masse her i Reykjavik siden forrige blogginnlegg. Jeg har vært så heldig å få besøk av kjæresten min, jeg har hatt min første eksamen ved Haskoli Islands og jeg har storkost meg med besøk av familie og venner. Jeg har også oppdaget et treningssenter som jeg liker kjempe godt! 

Det har vært helt fantastisk med besøk av kjæreste, venner og familie! 

For noen uker siden fikk jeg besøk av kjæresten min, Lars. Det var utrolig godt. Jeg savnet han veldig og trengte å tilbringe tid med han. Det var fint å vise han Reykjavik og la han få et innblikk i hverdagen min, og livet mitt her. Vi brukte dagene våre sammen på å leie bil og oppleve litt av Island. Vi kjørte Golden Circle hvor vi får se Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Vi var veldig heldige med været. Det var med på å gjøre turen til en ekstra fin opplevelse. Det var også deilig å komme seg litt ut av Reykjavik. Vi dro også til Den blå lagune. Jeg synes det var utrolig fascinerende, og det var herlig å bade i det varme vannet. Den siste kvelden vi hadde sammen brukte vi på å spise et bedre måltid på Perlan. Maten var utrolig god og det var stilig å sitte i kuppelen som sakte gikk rundt. Det var trist og vondt å sende han avgårde, men vi lagde mange fine minner den helgen som jeg tar vare på og setter pris på. I skrivende stund er det faktisk omtrent kun 2 måneder til jeg drar hjem og vi ses igjen. 

 

Etter at Lars dro, begynte jeg å fokusere på eksamen i litteraturteori. Jeg leste iherdig og intenst. Gulroten min var at jeg fikk besøk av en venninnegjeng samme dag jeg hadde eksamen. Heldigvis gikk eksamen fint. Det er en god følelse å være ferdig med den første eksamenen på Haskoli Islands. Nå vet jeg at studiet går bra, og at jeg klarer dette så lenge jeg jobber hardt og jevnlig. Etter at jeg var ferdig med eksamen gikk jeg til leiligheten jentene leide her i Reykjavik. Det var utrolig godt å se dem igjen, og jeg fikk servert et glass prosecco som smakte usedvanlig godt. Livet var med andre ord helt supert der og da. Jeg hadde en kjempe fin helg med venninnene mine. Vi leide også bil og kjørte Golden Circle og dro i Den blå lagune. Foruten om det dro vi ut på byen i Reykjavik, og vi spiste middag på Perlan en kveld. Med andre ord hadde vi det svært travelt, og et ganske tett program. Men vi hadde det utrolig kjekt, og vi fikk opplevd masse på kort tid. 

 

Grunnet ivrighet og en forglemmelse kom familien min på besøk til Island den samme helgen som venninnegjengen kom. Det var litt kræsj, men vi gjorde det beste ut av det. Vi spiste alle middag sammen på Perlan, noe som jeg synes var kjempe hyggelig. Venninnene mine dro hjem en dag før familien min, så jeg fikk en dag til å dra på Sagamuseum, vise Hallgrimskirka og spise et islandsk tradisjonsmåltid med familien. Til tross for at det var en travel helg, var det også en utrolig fin helg, og det var godt å ha så mange gode mennesker rundt meg samtidig. Nå som de har dratt er det litt tomt her, og jeg savner dem allerede. Men jeg kjenner at jeg er sliten etter alle festlighetene så i dag har det vært godt å bare ligge i sengen å se på Homeland og lade batteriene. Det trengs i blant. Når det er sagt har jeg masse å glede meg til. Kirsti og jeg planlegger å dra på tur neste helg. Vi tenker å leie bil og kjøre sørøstover. Det tror jeg kan bli en kjempe fin tur. Så det er min neste gulrot. I mellomtiden skal jeg prøve å være effektiv og jobbe med skolearbeid. 

 

Til slutt vil jeg nevne at jeg har fått meg en islandsk treningsvenn som har introdusert meg for et treningssenter som jeg liker kjempe godt. Spinningtimene er svært bra, og ganske annerledes fra de spinningtimene jeg er vant med. Jeg stortrives med å gå på disse spinningtimene. De gir meg masse energi og godt humør. Jeg skadet kneet mitt alvorlig i mai og kjenner at spinningen hjelper til med å få og å holde i gang blodsirkulasjonen i kneet, og jeg kjenner at det blir bedre og bedre, mindre og mindre smertefullt og sterkere og sterkere. Så jeg har i grunnen veldig mye å være glad og takknemlig for! 

 

 

Emneord: besøk, Golden Circle, Den blå lagune, Perlan, eksamen, trening Av Hanna Værum Anda
Publisert 12. okt. 2015 23:29 - Sist endret 12. okt. 2015 23:29
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere