Tverrfaglige kjønnsstudier

Publisert 23. apr. 2015 20:57

Å reise på utveksling er litt skummelt, for selv om noe ser perfekt ut på papiret behøver det jo ikke å være det i praksis. Man skal selvfølgelig forberede seg så godt man kan, men man også tørre å hoppe uten å være helt sikker på om man lander trygt.

Publisert 25. mars 2015 20:25

Forrige innlegg handlet om noe litt kjedelig, så da kompensere jeg med å skrive om noe gøy i dag; museer. Og alt var gratis, så det går ikke utover matbudsjettet.

Publisert 23. mars 2015 12:54

Å reise på utveksling er slettes ikke bare en fest. Det består av å gjøre hverdagslige ting som å gå på butikken for å handle mat eller kjøpe fornuftige saker som kjeler og oppvaskkost.

Publisert 8. mars 2015 19:46

Da jeg først så SOAS’ campus, ble jeg skuffa. To bygninger og en gårdsplass? Jeg var ikke imponert. Det var duskregn. Hjertet sank. Var det dette jeg hadde ønsket meg og lenget etter?

Publisert 22. feb. 2015 16:39

Da jeg meldte meg som blogger for HF, tipset de meg om at jeg skulle se for meg leseren som meg selv da jeg bestemte meg for utveksling. Jeg kastet meg ut i utvekslingseventyret uten å ta meg for, og selv om jeg er veldig glad for at jeg reiste, det noen ting jeg skulle jeg ønske jeg hadde visst på forhånd.