Karriereklar 2020-«Slik får du jobben»

Dette er et digitalt kurs for bachelor- og masterstudenter som avslutter graden på HF denne våren. Du vil også få tilbud om individuell veiledning ved påmelding.

Karriereklar 2020 - «Slik får du jobben»  

Kursinnhold:

Når du snart skal finne deg en jobb er det viktig at du kan formidle kompetanse til fremtidige arbeidsgivere, slik at de forstår det og ønsker å ansette deg. Dette er noe arbeidsgivere er opptatt av og er du forberedt vil det gi deg bedre sjanser til å få drømmejobben. Kuret er satt opp for deg som avslutter graden på et bachelor- eller masterprogram ved HF denne våren.

Karrieresenteret ved UiO tilbyr ulike kurs, og som en ekstra støtte for dere som snart er ferdige, har de satt opp et tilbud for dere. Kurset «Slik får du jobben» vil ta for seg formidling av kompetanse, CV-oppsett, søknadstekst og analyse av jobbannonser, samt nyttige tips til jobbintervjuet.

Påmelding

Kurs torsdag 4. juni kl. 12:00-13:00

Kurset vil avholdes i Zoom og du vil motta lenken i bekreftelsen fra nettskjema når du er påmeldt.

I påmeldingsskjemaet til kurset kan du velge om du vil bli kontaktet av en karriereveileder.  Å prate med en veileder kan gi deg klarhet og oversikt over din vei videre. Sammen med karriereveileder kan du blant annet utforske dine jobbmuligheter, finne ut hva som motiverer deg og hvilke arbeidsoppgaver du egner deg til og legge en karriereplan for å nå dine mål på sikt. Du bestemmer selv hva samtalen skal dreie seg om.

Publisert 14. mai 2020 12:33 - Sist endret 14. mai 2020 12:33