Erasmus Placement Offer - University of Vigo, Spain

Praksisplass ledig knyttet til administrasjon av EU-prosjektet "AuditUM - Audit et Contrôle Interne à l'Université Marocaine" ved Universitetet i Vigo, Spania.  Varighet 2-12 måneder. Gode franskkunnskaper er nødvendig . Søknadsfrist: snarest

The activities of our project are framed in the context of a Capacity Building in Higher Education Project: "AuditUM - Audit et Contrôle Interne à l'Université Marocaine". The objective of the AuditUM project is to strengthen the governance in Moroccan universities through the implementation of an internal audit and control department within the Moroccan university.

Duration of the internship: minimum 2 months, maximum 12 months (to be confirmed with the project coordinator).

Students must apply for an Erasmus Grant at their home institution/country.

Les fullstendig utlysning her (pdf)

Du kan søke om å ta det som Erasmus+ praksis etter endt grad (både bachelor og master). Kontakt studiekonsulenten på ditt program eller arbeidslivskoordinator Torunn Nyland.

Erasmus+ praksis etter endt grad

Publisert 13. des. 2018 14:54 - Sist endret 25. feb. 2019 09:49